3 greške koje ubijaju vaš stil - Men`s Health

3 greške koje ubijaju vaš stil

Izbegnite ove osnovne greške prilikom oblačenja i vaš, inače dobar ukus, će izaći na videlo…

PREVILKA MAJICA
Ako ste ikada kupili majicu samo jednu veličinu više nego što treba misleći da ćete zbog toga igledati veći, grdno ste se prevarili. Prevelike majice čine da mali muškarci izgledaju još manje, a veliki muškarci izgledaju kao da nose pončo. Ako želite da budete sigurni da su vam majice taman, proverite ramena. Šav na majici bi trebalo da bude direktno na ramenima. Ukoliko šav ide i malo preko vašeg ramena ka bicepsu, to je znak da je majica pravljena za nekog drugog.

Ako već pazite na svoj stil, gledajte da nikako ne napravite i OVE GREŠKE!

PANTALONE KOJE VISE
90-te su bila decenija promašene mode, a odatle dolaze i ove pantalone. Dakle, pantalone na pola zadnjice su ostale u prošlosti i neke stvari jednostavno ne bi trebalo da vraćate u život. I zato, ako vam pantalone i dalje vise, molimo vas podignite ih na struk gde i pripadaju. Pored toga što ćete izgledati normalnije i vaše majice će vam biti zahvalne, jer ćete ovim potezom poboljšati i njihov izgled.

PREDUGAČKE NOGAVICE
Ovo se dešava kada spustite pantalone previše nisko ili ukoliko model ima predugačke nogavice. Ovaj nagužvani haos može učiniti da vaše inače preskupo odelo izgleda kao jefitn džak. Ukoliko imate više od tri nabora, vreme je da pantalone skratite. Pantalone koje nosite na formalne događaje, trebalo bi da vam jedva dodiruju cipele.

Pročitajte i  Možete li ’’zakačiti’’ dijabetes?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *