5 stvari koji svaki muškarac mora da ima u svojoj torbi - Men`s Health

5 stvari koji svaki muškarac mora da ima u svojoj torbi

PRENOSIVI PUNJAČ
Koliko puta ste se do sada našli u situaciji da vam je baterija na izdisaju? Taj momenat kada vam vaš pametni telefon pokazuje 4% baterije stresan je sam po sebi, a da ne govorimo o  situaciji ako čekate neki mail ili bitan poziv. Zato uložite u prenosivi punjač i neka bude uvek uz vas.

KVALITETNA HEMIJSKA
Ok, živimo u digitalnom dobu i ne treba vam ništa ukoliko je vaš telefon pun, ali ukoliko nas niste poslušali i kupili prenosivi punjač velika je verovatnoće da će vas baterija telefona u nekom trenutku izdati. Ali, ako imate svoju olovku pored sebe, ti problemi će nestati.

Evo kako da odaberete pravu torbu za vas!

SVESKA
Ne mislimo pri tom na veliku, školsku, svesku… U svakoj knjižari možete da nađete male i dobro dizajnirane sveske koje mogu da vam posluže za zapisivanje bitnih stvari… (kao što je na primer broj telefona neke devojke i to učinite sa već pomenutom kvalitetnom hemijskom).

MALI KIŠOBRAN
Ok, ako je leto kiša vam možda neće narušiti zdravlje, ali svakako ne želite da sedite u nekom kafiću mokri do gole kože… Zato budite spremni na sve, mali kišobrani nisu teški i zauzimaju malo prostora…

NOVČANIK
Jedina stvar koja je gora od šnale za novac je držati taj isti novac bez ičega u džepu. Uložite u kvalitetan novčanik i neka uvek izgleda uredno!

Pročitajte i  Detalji za nezaboravan formalni stil
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *