Kakav veš žene vole? - Men`s Health

Kakav veš žene vole?

 

I sad, ako se pitate; da, možete uzbuditi ženu svojim vešom, u nedostatku boljih reči. Ali pazite se, postoje neke vrlo ozbiljne stvari koje prolaze i koje nikako ne prolaze kada govorimo o onome što se događa ispod spoljašnjosti.

ODRPANKO
Izgled je bitan u sadašnjem društvu i ono što nosite ispod garderobe je isto toliko bitno. Čak i kada se nećete „omrsiti“ tog dana, dobar par bokserica će Vam dati samopozdanje i bićete spremni, ako se ukaže neka prilika.

Iako striperi nose tange, šta kažete da ih ostavimo za one koji nastupaju? Mi, lično ne verujemo u to da tange imaju šta da traže na muškarcu (osim, ako ih na Vas nije bacila Vaša devojka dok se skidala za Vas – ali to je već druga tema). Bikini donji veš takođe ne prolazi kod suprotnog pola, jer oduzima mistiku „paketu“. Doduše, postoje i neke žene koje balave kada ugledaju momke u Speedo gaćicama na plaži, ali u većini slučajeva je to veliko ne.

I naravno, slip gaćice. Nije reč o tome da su užasan donji veš, ali imaju pomalo pretenciozan izgled. Zato se potrudite da ih ne nosite.

SJAJAN DONJI VEŠ
Naravno, nikada nećete čuti ženu kako se žali na muške bokserice (osim, ako nemaju rupe, provalije i neželjene tragove – znate o čemu govorimo). Ali stvar je u tome, da bokserice najčešće ne pružaju podršku koju muškarci od njih očekuju, zato ih nosite samo noću kad pođete na spavanje. Možda najveći i najbolji izbor za momke predstavljaju one dobre kratke bokserice. Dobro prianjaju, drže momke tamo gde treba, a ne guše ih i naravno, izgledaju sjajno. Ovaj tip gaća dolazi u bezbroj stilova i boja koji mogu lako da uzbude ženu.

Pročitajte i  Značaj vode: Kada je treba najviše unositi?

*Naučite nešto o pranju veša i žene će vas posmatrati drugim očima*

BEZ TIGROVA
Postoje određeni dezeni, da ne kažemo crteži koji su žene zasmejavali godinama. Na primer, ako nosite kupaći kao donji veš, to je već dovoljno strašno, ali dodajte na njega dizajn leopardovog krzna i izgledaćete sumanuto. Ne šalimo se, neki ljudi ne znaju za bolje.

A oni dopadljivi dizajni koje smatrate slatkim? Pa, to nisu. Supermen ili Betmen i njima slični nikada nisu dobili odobrenje ženske populacije. A ako imate par neonskih bokserica koje svetle u mraku, zaturite ih pošto završite čitanje članka.

Boje koje svi vole su crna, siva, bela ili mornarsko plava. Naravno da postoje i druge boje i sve su u redu ukoliko ne oslepljuju i nemaju natpise (poput „Piton“).  

UŽASAN OSEĆAJ
Pamuk je broj jedan među materijalima kada je reč o donjem vešu zbog njegove izdržljivosti. Tu i tamo, malo spandeksa ili likre je dozvoljeno kako bi bile malo rastegljive. Obrnuto, spandeks kao sam materijal u gaćama muškaraca bi trebalo zabraniti.

U istoj kategoriji sa spandeksom su lateks i vinil (osim, ako Vi i Vaša dama niste fetišisti). Dobre su šanse da, ako nosite ovakav materijal na svojoj koži, imate valjan razlog za to.

I svila – vreme je da prestanu sa proizvodnjom bokserica od ovog materijala. Svila je van modnih tokova od ranih devedesetih, zajedno sa rokerskom frizurom i muškim minđušama. Stoga, poslušajte savet i nabavite izdržljiv donji veš.

UPAMTITE
Vrlo je bitno da izgledate dobro za Vašu dragu, isto kao što je bitno i da ona izgleda za Vas. Ukoliko konstantno želite od nje da nosi uparene tange i brus, morate ispuniti svoju dužnost i isto tako je impresionirati.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *