Koliko često bi trebalo da kupujete donji veš? - Men`s Health

Koliko često bi trebalo da kupujete donji veš?

“Jednom kada nađem nešto što mi se dopada, pokušam da nabavim tu stvaru što više boja i možda u dve različite veličine kako bih mogao da kombinujem svoj izgled.”  Evo još 7 pravila stila kojih se svakodnevno pridržava ovaj talentovani mladi čovek.

1. Postoji nekoliko osnova koji svaki muškaraca mora da poštuje: Bela košulja, plava teksas košulja, denim i odelo, ako može teget boje

2. Kada tražite neke osnovne komade garderobe, kao što je recimo duks sa kapuljačom, taj duks mora da bude multifunkcionalan. Morate da imate nešto što ćete moći da nosite i na opušteno piće, ali reciomo i u izlazak, a da promenite recimo samo jedan sloj garderobe na sebi.

3. Kupite stvari koje sadrže poneku inovaciju u sebi. Sada postoje odela koja mogu malo da se rastegnu, a nemaju spandeks u sebi.

4. Trebalo bi da kupujete donji veš barem dva do tri puta godišnje.

5. Investirajte u osnovne komade garderobe, trajaće vam najduže i neće tako lako izaći iz mode. Ukoliko imate dobru osnovu, lako možete da nabacite neki moderniji, jefitniji komad.

6. Slobodno menjajte osnovne komade tako da vama najviše prijaju. Ne sviđa vam se majica sa usim okovratnikom? Napravite sebi majicu sa V izrezom

7. Kada god putujem uz sebe imam, duks sa kapuljačom, običnu majicu kratkih rukava, duks, farmerke i dobar par donjeg dela trenerke.

A kako da ostvarite urbani stil Nika Vustera, pogledajte OVDE

Pročitajte i  Kada i kako se koristi vosak za kosu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *