Kakav kaiš je dobar kaiš? - Men`s Health

Kakav kaiš je dobar kaiš?

 

Modno osvešteniji muškarci lako će prepoznati trendove u dizajnu, materijalu, kopči, kao i koji kaiš ide uz koje pantalone ili odelo. S druge strane su muškarci koji će na pitanje šta je dobar kaiš odgovoriti da je to kvalitetan kožni kaiš.

Kako god bilo, muška odeća je nekompletna bez kaiša. Muškarci najviše vole kaiševe u crnoj boji, kao i svim nijansama braon boje. Crni kaiš je klasika i sigurno ga ima svaki muškarac. Kaiševe poznatih brendova, često s istaknutim logoom, češće nose mlađi muškarci, dok stariji uglavnom biraju neutralnije kopče koje nemaju logo firme koja ga proizvodi.

Kaiš za opušteniju odeću je širi od kaiša za odelo, i može se naći u različitim bojama, dok su kaiševi za odelo uglavnom tamnog, poliranog izgleda uz malo sjaja.

Ako ste više sportski tip, uglavnom u farmericama, možete kaiš od kože zameniti nekim drugim, koji će odavati ležerniji izgled.

Ako niste sigurni kakav kaiš da odaberete, vodite se za osnovnim pravilom da bi kaiš trebalo da se slaže sa cipelama. Kad to uskladite već ste rešili pola posla. A što se tiče boje, ako niste za eksperimente, izaberite jednu od već spomenutih, tj. crni ili braon.

Druge boje je teže kombinovati i ne idu uz sve. Naravno da bi bilo dobro uz svetlije kombinacije odela izabrati i neku svetliju nijansu kaiša (i cipela).

 

Pročitajte i  9 stvari koje uspešni ljudi rade drugačije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *