Kraće ili duže frizure, izbor je vaš - Men`s Health

Kraće ili duže frizure, izbor je vaš

 

Dobro ošišana kosa uvek deluje uredno i ostavlja dobar utisak na suprotan pol, kažu stilisti. Razlog više da vodite računa o izboru frizure, zar ne? Ove sezone frizeri su predstavili različite načine šišanja i friziranja koji će biti u trendu, a ono što se posebno ističe je kombinacija modernih i retro stilova. Bogat izbor pruža mogućnost da lako pronađete frizuru koja odgovara i obliku lica i stilu odevanja.

A da biste odabrali frizuru po meri, nije dovoljno da samo pratite trendove, već da oblik obavezno prilagodite svom prepoznatljivom stilu, savetuju stručnjaci.

Ovog leta akcenat je na kratkoj kosi u raznim varijantama. Tako su moderne frizure u vojničkom stilu, ošišane mašinicom na istu dužinu, koje celokupan izgled čine muževnijim.

Nose se i ležerni i razbarušeni oblici, i kratki i nešto duži u gornjem delu koji u zavisnosti od stilizovanja mogu da izgledaju strogo ili opušteno.

Posle dužeg vremena u modu su se vratile i dečačke frizure koje najviše podsećaju na klasične oblike. Na kovrdžavoj kosi najbolje stoje neobavezni oblici koji pomalo deluju neuredno i daju pravi mačo izgled.

SUNCE U KOSI

Što se tiče boja moderno je i blago nijansiranje koje daje efekat sunca u kosi. Za oblikovanje kose frizeri preporučuju razne preparate koji će vam pomoći da duže održite frizuru, a među njima su i pene i gelovi za učvršćivanje, kao i vosak i kreme koje ujedno i neguju kosu.

Pročitajte i  Kako izabrati jaknu za zimu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *