Unesite boje u život - Men`s Health

Unesite boje u život

Ako je vaš ormar pun odeće u plavoj, crnoj i sivoj, znači da se kao i većina muškaraca bojite eksperimentisanja sa bojama. Neki momci, pak, ne znaju kako da iskombinuju roze košulju ili crveni džemper, a to može da deluje šik. Kolorit utiče na naše raspoloženje, ali i na osobe kojima smo okruženi, pa ako uvrstite burgundi crvenu u vaše odevne kombinacije, očekujte da će šef početi da vas shvata ozbiljnije. Prvi korak je da otkrijete koje nijanse vam odgovaraju.

Crvena asocira na ljubav, požudu, ali i snagu. Košulju kombinujte sa crnim pantalonama i “bajkerskom” jaknom. Možete da izaberete i kaiš sa crvenim detaljem na šnali ili mokasine u ovom tonu, koje će obeležiti ovu sezonu.

Burgundi ili nijansa trule višnje ukazuje na prefinjenost i eleganciju. Ako želite unapređenje, počnite da je nosite, jer ostavlja snažan utisak. Kravate u ovom tonu odlično se slažu sa teget košuljom i sivim odelom. Ako imate jako samopouzdanje, rolka, džemper ili majica su pun pogodak.

Roze i pink muškarci uglavnom izbegavaju jer asocira na ženstvenost. Ipak značenje ovih boja povezano je sa iskrenošću i ljubavlju, a upućuje i na sofisticiranost. Kritičari kažu da oni koji su sigurni u svoju muževnost izgledaju odlično sa u roze i pink.

Žuta podseća na detinjstvo, sunce, optimizam i sreću. Majica ili džemper u tim nijansama su idealni za večernje sate kada idete na odmor, sjajno ćete izgledati na fotografijama. Ovog leta stilisti predlažu i naočare za sunce sa žutim okvirom.

Zelena asocira na svežinu, tamniji tonovi se povezuju sa uspehom i “vojničkim” stilom. U takvom džemperu izgledaćete vrlo ubedljivo u kancelariji, a u ležernoj dnevnoj varijanti opredelite se za svetliju nijansu.

Pročitajte i  Odaberite tetovažu zbog koje nikada nećete zažaliti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *