Šta moderni muškarac mora da ima u plakaru - Men`s Health

Šta moderni muškarac mora da ima u plakaru

Evo koje su savršene naočare za vaš oblik lica

Nisu samo žene te koje vode računa o sklopu boja i dezena na svojim toaletama. Muškarci takođe imaju istu želju i potrebu. Veoma je dobro znati koji su to komadi odeće neophodni da biste upotpunili odevnu kombinaciju.

Pogledajte nekoliko predloga o obaveznim modnim detaljima:

KOŽNA JAKNA

Crna kožna jakna je jednostavno neizostavna u vašem garderoberu. Situacije u kojima je možete upotrebiti su mnogobrojne. Kombinacija – košulja, farmerice i kožna jakna, jednostavno obara sa nogu!

SLIM PANTALONE

U buticima su u ponudi raznovrsni modeli i krojevi, i često je preširok izbor uzrok glavobolja i nedoumica. Da vam skratimo muke – odaberite uske pantalone. Crna boja je univerzalna, i uklapa se u gotovo svaku kombinaciju, ali i druge boje poput, bež, braon ili bele, nije na odmet imati.

MAJICA SA USKIM RUKAVIMA

Jednobojna majica ili jednobojna sa aplikacijom, i pritom uskim rukavima, sigurno će istaći vašu figuru i vaše mišiće. Ukombinujte je sa bermudama, i vaš izbor je pun pogodak!

ELEGANTNE PATIKE

Za svakodnevne aktivnosti, ipak je potrebno malo elegancije. Ukoliko ne želite da odete u krajnost i odlučite se za lakovane svečane cipele, elegantna sportska obuća je idealna za takve prilike. Patika-cipele, kako ih još nazivaju, savršeno se uklapaju sa gotovo svom garderobom.

BELA KOŠULJA

Leto je pred nama, a jedan od sinonima za leto je preplanula boja mišićavih tela. Svoju figuru istaknite uskom belom košuljom, i raskopčajte dugme ili dva, zarad opuštenijeg stila

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Moda: 5 stvari koje treba da naučimo od Francuza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *