Ključni muški aksesoari - Men`s Health

Ključni muški aksesoari

Važnost aksesoara se ogleda u tome da oni imaju moć da dodaju nešto vašem izgledu. Koji god da ste tip muškarca što se odeće tiče, dodati lični pečat odeći koju nosite znači učiniti sebe prepoznatljivim, znači biti primećen u moru drugih. Samo treba da znate šta da nosite sa određenim bojama ili materijalima.

ŠAL

Štiti vaš vrat i dodaje jak element stila, čini jednostavnu odeću upečatljivijom. Šalovi mogu biti različitih dužina i širina, a takođe mogu da budu od vune, pamuka, lana, od sintetičkih materijala, kašmira ili od kombinacije ovih materijala. Nosite šal na persijski način, sa samo jednim velikim čvorom ili ga prosto prebacite preko ramena. To je jedan od najjednostavnijih aksesoara za nošenje.

KRAVATA I LEPTIR MAŠNA

Kravate su prvobitno nošene kao simbol pripadanja određenoj grupi, a leptir mašne su se po prvi put pojavile među pripadnicima francuske visoke klase. Danas kravate i leptir mašne nisu rezervisane samo za određene grupe ljudi. Danas im se muškarci rado vraćaju i to muškarci svih stilova. Hipsteri vole leptir mašne jer njihovoj odeći daju taj starinski izgled, a rok zvezde vole da nose tanke crne kravate sa olabavljenim čvorem koji im daje malo “neuredan” izgled.

MARAMICA ZA SAKO

Ona savršeno ide uz sako i dodaje celoj kombinaciji malo boje i stila. Zahteva manje truda od kravate ali donosi određeno osveženje i može da se nosi na više načina.

NOVAČANIK

On je za muškarca, ono što je tašna za ženu. Tradicionalan, moderan, raznobojan ili klasičan, novčanik govori mnogo o muškarcu koji ga nosi.

MANŽETNE

Manžetne su mali aksesoar koji može da učini mnogo za vaš izgled, ukoliko su izabrane na pravi način. Poslovni ljudi uglavnom biraju srebrne manžetne jer odaju profesionalni utisak ali mnogi drugi tipovi, boje i oblici manžetni koji postoje definitivno će dodati eleganciju vašem odelu.

Pročitajte i  Kupovina savršenog odela: Evo šta morate da znate!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *