Stvari koje devojke ne podnose na muškarcu - Men`s Health

Stvari koje devojke ne podnose na muškarcu

Kada se oblačimo, osim što garderobu naravno treba birati prema udobnosti i onom u čemu se lepo osećamo, treba razmisliti i kakav ćemo utisak ostaviti na druge. Konkretno u ovom slučaju govorimo o detaljima koje devojke primećuju, a muškarcima se ponekad čine kao nebitne sitnice.

Žene bi bile najsrećnije kada bi one bile stilisti svojim jačim polovinama. Neki od njih to dozvoljavaju, a neki baš žele da pokažu svoj „dobar“ ukus. Zato takvim muškarcima sa stavom devojke daju „šut kartu“, zbog svojih modnih detalja.

Možda to jesu sitnice, ali ako na dejtu želite da je impresionirate, evo šta nikako ne smete imati.

Potkošulje muškarcima su veoma bitna stvar, posebno u hladnim danima. Ali ima onih i koji to nose i kada nije baš niska temperatura. Probajte da ih izbegavate ispod majica koje se provide, pogotovo ako je majica sa kratkim rukavima. Ako želite da nosite potkošulju ispod košulje ili tankog džempera, onda nikako ne smete nositi potkošulje bez rukava, već obucite usku jednobojnu majicu sa kratkim rukavima. Iz jednog prostog razloga – bele potkošulje devojkama ostavljate utisak dedice sa mnoštvom zdravstvenih problema. Ako već morate da nosite-neka ne bude bela.

Skoro svaka devojka koja se oglasila na ovu temu, grozi se od košulja sa kratkim rukavima.  I dan – danas se ne poznaje razlog njihove mržnje upućen ovoj modnoj stvarčici, ali kako biste izbegli svađu zamenite te široke košulje nekom majicom sa kratkim/dugima rukavima. Divno ih je kombinovati sa prslukom preko.

Bacajte sve bele gaće! One, devojke asociraju na brigu mame i bake prema svojim sinovima. Totalno je ne seksi. Mačo muškarci, samo razmislite kako biste vi reagovali da vidite svoju partnerku u „bubrežnjačama“..

Pročitajte i  Parfem po vašem mirisu: Sportska nota za sportskog muškarca

Razumemo da volite da sve stvari držite jednom mestu, a ne po džepovima, ali torbice su jedno veliko NE! Pa čak i da gubite stvari po džepovima ili držite pare u njima, svakako je više seksi nego pederuša oko struka.

I poslednja stvar koja je na listi portala muskimagazin.com jesu neuredni nokti.  To devojke ne opraštaju! Ako imate problema sa grickanjem noktiju, to je i razumljivo. Ali ako su vam neuredni nokti ili imate crno ispod njih, to je stvar koja žene potpuno odbija. Kao što i muškarci kod partnerki gledaju nokte, tako je i njima nega ruku vrlo važna.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *