Narandžasta boja se vraća u modu - Men`s Health

Narandžasta boja se vraća u modu

PANTALONE

Narandžaste pantalone balansiraju između pametnog i samouverenog izgleda. Najbolje je da narandžaste pantalone kombinujete sa nijansama braon i plave boje, koje će potvrditi vaše samopouzdanje i dodati toplinu celokupnoj odevnoj kombinaciji. Budući da je ova boja dovoljno upečatljiva, neka vam pantalone budu u glavnom planu, a ostatak autfita podesite jednostavnijoj varijanti.

Kada su materijali u pitanju, preporučujemo vam da se odlučite za vunu ili somot, jer će ne samo izgeldati prirodno već će vas utopliti tokom hladnih dana.

JAKNA ILI KAPUT

Ukoliko odaberete adekvatan stil jakne i kombinujete je sa pravim elementima, narandžasta jakna ili kaput mogu brzo da postanu ključni deo vašeg svakodnevnog izgleda. Savetujemo vam ili dugački kapute ili sportske jakne sa kapuljačom u ovoj boji.

TRIKOTAŽA

Od rolki do finim kardiganom, trikotaža je vaše oružje broj jedan protiv zime. Možete da odaberete bilo koju nijansu narandžaste boje (ukoliko ste pomalo skeptični i ne želite da se ističete previše), a svakako će uneti svežinu u vaš svakodnevni izgled.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  U vašoj torbi za vežbanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *