Naučite kako da izaberete seksi veš za vašu dragu - Men`s Health

Naučite kako da izaberete seksi veš za vašu dragu

To se događa onda kada muškarac ne zna tačnu veličinu grudnjaka ili gaćica. Za razliku od muškog donjeg rublja, kojeg baš i nema puno vrsta, žensko je tu komplikovanije. Naravno, pa reč je o ženama. Pogođeno seksi donje rublje od svake žene može napraviti seks bombu. Trebate samo da pogodite kombinaciju, a kao znak zahvalnosti možda vam devojka izvede striptiz tog istog donjeg veša.

Pre svake kupovine ili pitajte devojku ili malo proučite njenu fijoku s donjim vešom kako biste saznali veličinu. Stvar je vrlo prosta – jednostavno proverite etikete gaćica i grudnjaka, zapamtite (ili zapišite u mobilni!) i time ćete izbeći problem pogrešne veličine i potencijalne svađe/durenja.

Nema goreg trenutka kada žena otvori poklon koji joj se sviđa i zaključi da joj je dragi kupio tange tri broja veće – umesto small, on je kupio extra large. Njenu guzu doživljava kao ekstra veliku? Tu bi lako mogla krenuti rasprava o veličini njene zadnjice.

Takođe obratite pažnju na modni ukus vaše drage. Naravno da ćete pri kupovini uzeti ono rublje koje se i vama sviđa. Znamo da ćete progurati i sopstveni stil – želite da je vidite kao izazovnu mačku u crvenom čipkastom kompletiću.

Ali, pripazite da u potpunosti ne promašite njen ukus. Ako je vaša devojka sklona belom i neupadljivom donjem vešu, sigurno neće biti preterano oduševljena vrišteće ružičastim puš-ap grudnjakom koji je posut šljokicama.

Pročitajte i  10 poklona kojima ćete za Novu godinu obradovati – sebe
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *