Šta sve jedan muški plakar mora da sadrži - Men`s Health

Šta sve jedan muški plakar mora da sadrži

Ova garderoba i osnovni modni dodaci su nešto što svaki muškarac jednostavno mora da poseduje.

GARDEROBA ZA SVAKI DAN

Bela majica

Nema ormara u kojem se na nalazi bela majica dugih rukava. Bela majica je neprocenjiva kako u casual tako i u poslovnom izgledu ili stilu. Šta možete nositi uz nju? A šta ne? Idealna za odela i farmerke. Bela majica je svakako najbolji igrač u vašem ormaru.

Plave farmerke

Verovatno ne postoji muškarac koji ne poseduje barem jedan par plavih farmerica. Od Levi’s-ica do Diesel-ca, blede ili tamnije, još uvek su ukorenjene u našem društvu i svi ih kupuju bez obzira na trendove. Uz šta ih možete nositi? Raznovrsnost im je drugo ime, plave farmerke možete obući uz gotovo sve, od sportske jakne i cipela do kratke majice i patika.

Mokasine

Većina muškaraca pretpostavlja da i nisu najsrećniji izbor,ali s njima jednostavno ne možete da pogrešite. Upravo zbog njihovog minimalističkog izgleda i ležernosti koje pružaju one ne izlaze iz mode.

Bele majice kratkih rukava

Od tanke podmajice do standardne pamučne kratke majice, odgovarajuća bela majica je komad garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Pobrinite se samo da vam ne bude prevelika i možete je nositi na farmerke ili kratke bermude leti, odnosno ispod džempera ili neke druge majice dugih rukava zimi.

Sportska jakna

Svaki muškarac zna da, kao i bela majica, dobra jednobojna jakna može se kombinovati na bezbroj načina. Možete je nositi sa pantalonama odela ili parom vaših najdražih farmerica.

Naočare za sunce

Nisu samo korisne za vreme letnjih dana na plaži. Svaki muškarac bi trebalo da ima jedan par u svom automobilu. Kada tražite bezvremenski izgled izbegavajte velike ekstravagantne modele. Ovalni oblik s crnim okvirom je nešto sa čime sigurno nećete pogrešiti.

FORMALNA, POSLOVNA GARDEROBA

Odelo

Svaki muškarac bi trebalo da ima više od jednog odela. Naravno ako imate samo jedno nije ništa loše samo da nije blještave boje ili upada u oči na bilo koji način. Tamnije nijanse poput sive, crne ili plave i kvalitetno izrađeno odelo mogu vam potrajati godinama ako se naravno pravilno brinete o njemu. Odelo možete nositi uz belu majicu, crne mokasine, kaiš i mnoge druge stvari sa ove liste.

Kaput

Jednostavnog kroja, ne prenapadnih boja i popularnih tkanina poput kašmira, vaš kaput može doterati vaš poslovni izgled. Možete ga kombinovati sa gotovo svime.

Dugmad za manžetne

Šta čini razliku između uspešnog i neuspešnog muškarca? Pažnja prema detaljima naravno. Dobar par dugmadi može puno doprineti vašem izgledu. Srebrna boja uvek prolazi.

Novčanik od crne kože

Uzimajući u obzir koliko je muškarcima važan novčanik, treba da imate onaj koji nikad ne izlazi iz mode. Ništa nije bolje od crnog preklopnog novčanika, miks tradicionalnog i minimalističkog izgleda i funkcionalnosti.

Sat

Muški satovi su često podcenjeni kao deo celokupnog izgleda. Postali su više od instrumenta koji pokazuje tačno vreme, postaju odraz vaše ličnosti. Izbegavajte napadne boje, npr. sat potpuno zlatne boje, jer ne želite da se kitite kao božićno drvce.

Kišobran

Izvojite nešto novca za kvalitetan kišobran, osim ako ih ne gubite prečesto. Naravno da to ne treba biti najskuplji dizajnerski kišobran. Jedan crni nerasklopivi, koji su čvršći od rasklopivih, je odličan izbor.

Crni kaiš

Verovatno nećete pronaći muškarca koji ne poseduje crni kaiš, jedna od osnovnih stvari koju muškarci moraju imati. Dakle sve što nije preglomazno i kičasto dolazi u obzir.

Foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *