Torba za vas - Men`s Health

Torba za vas

U poslovnom smislu, kako izgledate jednako je važno kao i kako se ponašate u kancelariji. Ali savršen poslovni izgled se ne završava kada izaberete pravu košulju ili pravi gel za kosu. Aksesoari su takođe bitni, stara i otrcana torba koju stavite na vaše rame, preko tog lepog odela ili košulje, momentalno spušta vaš status od zvezde u usponu do nekoga ko svoj posao samo otaljava. Pronađite torbu koja odgovoara vašim ciljevima, a evo i kako.

FOKUSIRAJTE SE NA STIL KOJI NE BROJI VREME
Dobru kožnu torbu posmatrajte kao investiciju koja će trajati godinama. Crna aktovka ili torba možda izgledaju dobro, ali neće napraviti dobar prelaz u neke više opuštene varijante. Odlučite se za kožu smeđe boje čije če nijanse varirati od svetlijih ka tamnijih.

DRŽITE VAŠE OPCIJE OTVORENE
Umesto kože, možete da se odlučite za torbe od balističkog najlona koje su itekako savremene. Još jedna pozitivna strana ovakvih torbi je činjenica da su one mnogo pristupačnije od kožnih. Izaberite tamne boje kao što su vojničko zelena, siva, kako se ne bi videla habanja. Kožni dodaci na ovakvim torbama, kao kožne ručke na primer, dodatno će poboljšati ove torbe.

OLAKŠAJTE TERET
Kakvu god torbu da izaberete, uvek proverite da li u njoj nosite samo NEOPHODNE stvari. Ukoliko napunite torbu nepotrebnim stvarima, oblik torbe će vam se potpuno iskriviti, a da ne pričamo o vašoj kičmi. Ceo sadržaj torbe ne bi trebalo da prevazilazi više od 15% vaše kilaže.

Pročitajte i  Modni ukus savremenog muškarca: 5 ključnih prolećnjih trendova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *