Nova moda vlada svetom: Trenerka za svaku priliku - Men`s Health

Nova moda vlada svetom: Trenerka za svaku priliku

Dopuštene su stvari koje ranije nismo mogli ni da zamislimo da će biti prihvatljive, dok su neka opšta modna pravila prošlost.
Tako danas imamo situaciju da nam modni stručnjaci savetuju da slobodno nosimo trenerku u svakoj mogućoj prilici. Kako je moguće da nam je ovo slatko zadovoljstvo dopušteno?

Zašto?!

Street style je zavladao svetom!

Pored toga što smo na ulici okruženi najrazličitijim stilovima i originalnim pečatom, čak i najpoznatiji biznismeni na svetu osećaju se dovoljno samopouzdano da održe predavanje noseći uvek istu i potpuno ležernu majicu (Mark Cukenberg) i da daju sopstveni (i priližno kežual) pečat svom izgledu, kakva god bila prilika.

Foto: Profimedia

Gotovo je s uniformisanim, ozbiljnim i dosadnim kombinacijama!

Obratite pažnju!

Naravno, nećete na romantičnu večeru u nekom ozbiljnom restoranu nositi trenerku u kojoj igrate fudbal, niti ćete na razgovor za posao obučeni u trenerku koja vam često služi kao pidžama. Reč je o stilizovanim komadima – nešto drugačijeg dezena, kroja i materijala od obične pamučne trenerke.

Kako to izgleda u praksi?

Večera u restoranu je mesto za nešto užu trenerku, tamnije boje i suptilnog dezena. Isti komad možete ozabrati i kada krenete na razgovor za posao. Kada je klabing u pitanju, u zavisnosti od toga gde izlazite, možete ponoviti ovaj stil ili se opredeliti za potpuno upečatljiv i otkačen fazon – potpuno slobodan i raznobojan. Za kafić je sasvim u redu izabrati najopušteniji model trenerke, a tako je i u slučaju većine drugih neformalnih situacija.

Udobnije nego farmerice i konačno moderno!

Pročitajte i  Savršen plan za zverski biceps
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *