4 saveta za mladalački izgled - Men`s Health

4 saveta za mladalački izgled

Evo nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da prevarite svoju okolinu:

Zapuštena brada

Kada krenu godine da se nižu, mnogi muškarci vole da se kriju ispod brade ili nekog šala. To svakako nije loša strategija ukoliko vam je glavni cilj da se utoplite. Međutim, vodite računa da je brada uredno podšišana, jer zapuštena brada može mnoge da natera da pomisle kako ste bili mesecima izgubljeni u džungli. Isti je slučaj sa dlakama u nosu, kao i sa obrvama.

Seda kosa

Kod velikog broja muškaraca već u 28-oj godini se pojavljuju sede. To posebno zna mnoge da optereti. Jedna mogućnost je da prihvatite svoj nov, prirodan izgled, a druga je da odete kod frizera i prepustite njemu da vam uradi premaz koji će kamuflirati sede vlasi, ali ne tako da izgledate kao zlatni dečko iz Elvis ere.

Foto: Shutterstock

Umorne oči

Je l’ znate onu “oči su ogledalo duše”? Svakojaki poroci i te kako utiču na izgled vaših očiju. Pušenje umanjuje cirkulaciju koja dovodi do pojave bora, a duge noći stvaraju crne krugove ispod očiju. Kao instant lek preporučujemo vam da pre nego što izađete iz kuće, iseckate na kolutove krastavac i držite ga na očima 15 minuta. Krastavac sadrži susptancu koja može da stegne krvne sudove ispod vašeg oka. Ova maska ima takođe i “osvežavajući” efekat na iritiranu kožu.

Žuti zubi

Kafa, crno vino i kokteli čine da vaši zubi izgledaju prljavo, odnosno žuto i staro. Ukoliko izmenite vaš režim ishrane i krenete da unosite u organizam više voća i povrća – kao što je jabuka, celer, brokoli i drugo “zeleno” povrće – nećete morati da idete kod zubara na beljenje.

Pročitajte i  Kako do tetovaže zbog koje se nikad nećete pokajati

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *