9 pitanja za svakog muškarca sa stilom - Men`s Health

9 pitanja za svakog muškarca sa stilom

Međutim, na pitanja kao što su kako da uparim cipele sa kaišem i koji je najbolji način za brijanje, sada možemo da izbacimo iz ove grupe, pošto vam konačno dajemo odgovor na ova i još neka klasična pitanja o muškom stilu.

PITANJE No.9
Koji je pravilan način za stavljanje kolonjske vode?
Toplota tela je ono što privlači mirise, tako da se većina eksperata slaže da bi mirišljave kapi trebalo da stavljate na mesta gde vam je puls najjači. Što će reči nikad nemojte da zaboravite da stavite na unutrašnji deo ručnog zgloba i vrat. Naravno ne preporučujemo da se kupate u parfemu, ako vaš miris stigne pre vas u prostoriju, vreme je da malo smanjite doze.

Pitanje No.8
Koji je najbolji način za brijanje
Najbolje vreme za stavljanje žileta na vašu kožu je za vreme ili neposredno posle tuširanja. Topla voda i para pomažu da se otvore pore i omekša brada, koja zauzvrat omogućava žiletu da klizi umesto da vas kasapi na svakoj dlaci. Ukoliko imate ultra osetljivu kožu postoje i razna ulja koje se utrljavaju pre brijanja, ali to je retko kome potrebno. I bez obzira šta su vam vaši straiji govorili brijanje uz dlaku je pametno koliko i brijanje sa rđavim žiletom.

PITANJE No.7
Koliko često bi trebalo da čistite lice pilingom?
Trljanje vašeg lica pilingom trebalo bi samo da se desi samo jednom ili 2 puta nedeljno. Ukoliko ovaj ritual ponovite više od 2 puta možete da rizikujete da vam se koža osuši, pocrveni i pojavi koja bubuljica. I nikad nikad nemojte da zaboravite da nakon pilinga vaše lice obradujete sa hidrantnom kremom, to je zapravo najvažniji deo ovog tretmana.

PITANJE No.6
Bez uvrede za ručne satove, ali šta znači večiti kalendar
Do sada već davne 1925. godine, su svi ručni satovi bili su opremljeni jednostavnim kalendarima, pa su vlasnici ovih satova morali ručno da ih podešavaju bar pet puta godišnje, tačnije prvog marta, maja, jula, oktobra i decembra. Dodatno navijanje bilo je potrebno svake prestupne godine. Pronalazak komplikovanijih pokreta kao kod večitog kalendara, automatski računaju dužinu meseca, kao i prestupne godine. Međutim ni ovi uređaji nisu savršeni, prema neki proračunima vi ili pre vaši, odnosno unuci vaše dece moraće da se isprave 2100. godine kada će satovi sa večitim kalendarom preskočiti 29. februar.

Pročitajte i  Košuljom naglasite muževnost

PITANJE No.5
Da li bi trebalo da hemijski da čistimo naše džempere?
Samo napred, ukoliko želite da skratite vreme vašoj investiciji, onda pređite na teške hemikalije. Međutim, istina je da vaši skuplji džemperi bi, ukoliko se uflekaju, trebalo biti očišćeni od strane profesionalaca. Osim toga ostali džemperi bi mogli da se operu u dobroj staroj hladnoj vodi sa omekšivačem i ostaviti na ofinger da se osuše.

Pitanje No.4
Šta bi trebalo da se nosi uz karirane jakne i sakoe?
Nisu svi karirani sakoi i jakne stvoreni jednako. Neke suptilnije možete da nosite bukvalno uz bilo šta, dok one sa debljim linijama morate da uparite sa ostatkom garderobe. Sive pantalone ili tamne isprane farmerke bi bile savrpen par sa tamnom kravatom.

PITANJE No.3
Od čega bi trebalo da se sastoji opušteni poslovni stil
U svetu gde se tange i dukserice sa kapuljačom tretiraju kao dopuštene za neke kancelarije, postalo je veom tešto definisati život između garderobe za plažu i glamuroznih događaja. Bez obzira, ono što će vas uvek učiniti malo više poslovnim je sako, bez obzira da li nosite košulju, majicu, farmerke ili pantalone, dobar sako će vas učiniti poslovnim čovekom.

PITANJE No.2
Da li bi kaiš trebalo da odgovara cipelama
Ako su vam cipele crne ili braon, onda da. U suprtonom, mornaričko plava ili bilo koja druga boja, onda bi vaš kaiš trebalo da bude recimo, zelen ili antilop boje ili boje teleće kože. Kada pišete pravila, treba vam samo svest za koordinaciju, ne za podudaranje.

PITANJE No.1
Gde bi trebalo da nam padne kraj farmerki?
To je sada pitanja za kroj vaših farmerki ili pantalona i naravno do vas. Moderne, slim-fit pantalone bi trebale samo da doataknu cipelu. Malo tradicionalnije bi trebalo da dotiču petu cipele, ali ni to nije neophodno. u svakom slučaju izbegavajte da imate više od jednog nabora, osim ako niste neki reper, onda je to ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *