Kako biste izgledali sa dužom kosom? - Men`s Health

Kako biste izgledali sa dužom kosom?

JAKA KOSA
Za početak, uzimajte biotin – vitamin B7, koji jača kosu i nokte. Podaci koji potvrđuju ovu tezu su slabi, ali iz iskustva mnogih, uzimanje ovog vitamina vodi do smanjenja opadanja i pucanja vlasi kose. Uzimajte vitamin B7 kroz hranu. Ako ne želite da ga uzimate na taj način, pokušajte kroz veliki broj proizvoda za kosu, od šampona do seruma.

Takođe, vrlo je važno da izbegavate sve što oštećuje kosu, poput češljanja mokre kose, ispiranja vrućom vodom, farbanje i tako dalje.

DUGA KOSA KOJA NE SMETA
Za početak, dostignite dužinu koju želite. Nosite je pozadi, onako kako bi inače stajala i kratka ili srednje duga kosa. Kada dovoljno poraste, možete je vezati, a krajeve redovno skraćujte, da izbegnete izgled nezdrave kose i ispucale krajeve.

BRZ RAST KOSE
Ako želite rapidan rast kose, potražite proizvod napravljen za konjsku grivu. Upotreba je jednostavna: stavlja se na kosu nekoliko minuta pre pranja ili se ostavlja da deluje celu noć, u zavisnosti od proizvoda. Generalno, kosa raste oko pola centimetra mesečno, a sa ovakvim proizvodom, moći će da poraste i do dva centimetra za mesec dana.

Budite oprezni: ovi proizvodi sadrže dosta proteina, pa biste trebali da ovaj proizvod razblažite uljima poput kokosovog.

DUŽINA I SKRAĆIVANJE
Krajeve skraćujte onda kada je to potrebno, pijte dosta vode i budite strpljivi. Rastu kose treba se posvetiti. Iako duga kosa nije za svakog muškarca, to je nešto što bi svaki muškarac trebao da proba jednom u životu. Ako vam ne stoji – skratite je. To je samo kosa.

Pročitajte i  Otkrivajte sloj po sloj
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *