Kako da izaberete savršenu košulju ? - Men`s Health

Kako da izaberete savršenu košulju ?

Kompanija “Turnbull&Asser” već 130 godina kreira legendarnu mušku odeću, a jedan od njihovih dizajnera, Din Gomilsek, savetuje na šta treba da pazite kada kupujete košulju i koje su to najčešće greške pri odabiru košulje koje treba izbegavati u širokom luku.

1.”Odlična odevna spojnica u garderoberu je dobra bela košulja. Ali, to mora biti košulja koja vam savršeno odgovara, najbolje je i da bude unikatna, da odgovara samo vama. Zato, unesite neki detalj na čisto belu košulju – birajte onu koja ima drugačiju teksturu manžetne i kragne. Opcija ima zaista mnogo.”

2.”Boju košulje uklapajte prema vašem tenu. Pastelne nijanse, pogotovo roze tonovi su odlična boja za ovo proleće I leto.”

3.”Čvrsto verujem da je vreme da se pruge vrate na njihovo mesto – na sam vrh.”

4.”Ako se zaljubite u neku košulju, kupite bar dve iste i menjajte im svrhu. U suprotnom, iznosićete ih suviše brzo. Da bi ste produžili život košulja, perite ih i peglajte sami.”

5.”Budite realni: nemojte pokušavati da se ukalupite u jednu siluetu. Da bi bila savršena, košulja mora biti udobna i izgledati dobro na vama. Ako se vidi da su vam dugmići zategnuti, to zaista ne izgleda dobro.”

6.”Detalji su vaše tajno oružje. Kada se radi o pantalonama, dobar novi kaiš ili nova kombinacija cipela i čarapa uneće pozitivnu promenu u vaš izgled.”

7.”Dobar način da primetite kvalitetnu košulju jeste sparivanje dezena, poput drugačije šare na šavovima. Ništa gore od loše uklopljenog platna, znaka masovne proizvodnje i nedostatak obraćanja pažnje na detalje.”

8.”Kravate postaju tako tanke, da su uopasnosti da postanu nevidljive. Nemojte stavljati pertlu oko vrata – nosite normalnu kravatu.”

9.“Redovno spavanje je vrlo važno, a to je rezultat dobrog kreveta i ličnog komfora. Pidžama ili majica i bokserice – izbor je vaš.”

Pročitajte i  Stil: Idealni okvir naočara za lice kvadratnog oblika

10.”Nezavisno od oblačenja i modnih detalja, svaki muškarac treba da kupi dobro dizajniranu stolicu. Ili motocikl.”

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *