8 pravila stila modnog dizajnera Urija Minkofmena - Men`s Health

8 pravila stila modnog dizajnera Urija Minkofmena

Uri Minkofmen, dizajner i kreativni direktor kompanije „Ben Minkofmen“ savetuje kako da odaberete savršenu torbu, svoje mišljenje o muškim torbicama, kao i koja dva pitanja treba uvek sebi da postavite kada gradite svoj stil.

Uložite u komade garderobe koji nikada ne izlaze iz mode. Farmerke, bela košulja i sportski kaput u mornarskom ili vojničkom stilu. Ova tri komada možete nositi u svim prilikama, jer se lako kombinuju sa modernom garderobom.

Pruge su uvek odličan način za eksperimentisanje, jer vas mogu učiniti odvažnim, ali i suptilnim, u zavisnosti od toga koji izgled želite da postignete.

Kada se radi o torbama, napravite pametan izbor. I dalje viđam dosta muškaraca koji nose prevelike, poštarske torbe. Ukoliko niste poštar koji posao obavlja na biciklu, ovo ne izgleda dobro. U današnje vreme, torbe su veoma važne za muškarce, naročito ako živite u urbanoj sredini. Izaberite simpatičnu torbu koja će vam služiti svakodnevno za nošenje stvari koje su vam uvek potrebne. Torba treba da bude mala, ali dovoljno velika da u nju mogu stati telefoni ili uređaj koji uvek nosite sa sobom.

Ja podržavam nošenje malih torbica za muškarce. To je najlakši i moderan način da nosite svoje sitnice, poput telefona, kartica, ključeva, rukavica… Nabavite jednu!

Saznajte više o modi u Tokiju. Ja tamo nalazim inspiraciju u bojama i stavu koji je zastupljen u stilu muškaraca iz Tokija.

Budite iskreni prema sebi: šta volite i šta vam je potrebno? Postavite sebi ova dva pitanja, a odgovore iskoristite kao osnovu za građenje stila. Poenta je da budete moderni, ali da i dalje budete VI. Ne bojte se novih stvari i eksperimentisanja – to je ogledalo samopouzdanja.

Ja ne nosim sat, jer volim da na sebi imam minimalnu količinu nakita. Jedini detalj koji svakodnevno nosim je moja burma.

Pročitajte i  Ženske tajne: Kako je izgledao idealan muškarac 1800-ih, a kako izgleda danas?

Kada je reč o obući, nemojte štedeti novac. Obuća je važan element stila, koji će vas u životu daleko odvesti!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *