Spremite se za opuštanje - Men`s Health

Spremite se za opuštanje

LETNjI DUKS
Poznat kao ragbi duks, prugasti model je opušteneniji, napravljen od najmekšeg pamuka. Nosićete ga kada sunce zađe, a preko dana ga obucite sa belim bermudama.

KAPA GLAVU ČUVA
Zaštita od sunca ili detalj za izlazak… Muški šeširi ne izlaze iz mode. Nabavite šešir ili kačket pre nego što svi ostali to urade. 

DUGI RUKAVI
Majica dugih rukava vam dozvoljava da je nosite na basket (ako baš nemate ništa drugo), ali možete da je nosite i ispod laganog sakoa. A u stilu prethodnog duksa, nosite je sa teget bermudama.

DVAPUT KAMENOVANE
Farmerke jesu bolje što ih duže nosite, a u jednom trenutku jednostavno vam trebaju nove. Proleće i leto donose nam svetlije nijanse teksasa. 

DIVLJI U SRCU
Bili divlji ili ne, ostavićete utisak. Aplikacije timova i univerziteta su popularni motivi majica, a mi vam predlažemo da se rukovodite njihovom kreativnošću.

PROMENITE TORBU
Uz avanturističke komade idu i takvi detalji. Velika torba je trend i ove sezone.

POKAŽITE SE
U retro stilu, aktuelne su majice sa porukama. Nosite ih ako zastupate ono što piše, ali i ako vam se sviđa dizajn…

LAGANA OBUĆA
Na letnjoj žegi prokuvala stopala su izvor nervoze. Lagana obuća je obavezna. Da ne biste šetali gradom u papučama, ili bar ako idete da izvadite pasoš, espadrile su pravi izbor.

MODNI MIROTVORAC
Kargo pantalone slažu se sa svim majicama . I još: u njima se udobno osećamo, a devojkama se mnogo sviđa kako nam stoje. Koja činjenica je veći plus?

 

 

Pročitajte i  Muška punđa: Šta žene misle o ovom trendu?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *