Kako se treba obući za venčanje - Men`s Health

Kako se treba obući za venčanje

Sigurno ovog proleća imate bar jedno venčanje, a ako ste u nedoumici kako se treba obući za takve događaje, mi ćemo ih rešiti.

Zaboravite na košulje i odela koje nosite na posao ili ste koristili za zimska venčanja, već obnovite orman sa par komada garderobe i bićete spremni za proslave ovog tipa.

Bacite pogled na sledeća četiri jednostavna saveta.

NE KUPUJTE SMOKING
Ako ste pozvani na neki svečaniji događaj kao što je venčanje ne znači da bi trebalo da se spremite kao mladoženja i kupovati najelegantnija odela.

Jedini put kada treba da kupite specijalno odelo za venčanje je kada ste kum ili dever. Mada i tada, ako niste ljubitelj velike elegancije, možete naći neke opuštenije varijante.

BUDITE PAŽLJIVI SA NAOČARIMA ZA SUNCE
Postoje naočare koje čine da izgledate opasno i naočare koje će učiniti da izgledate kao da ste krenuli na plažu, a vi se potrudite da izbegnete ova dva izgleda bar na venčanju.

Nađite neku sredinu. Izbegavajte naočare sa  reflektujućim sočiva, ali i crne avijatičarske.

Potražite neke između ove dve krajnosti, sa jasnim ili obojenim okvirima sa kružnim okvirima. Ipak ne želite da izgledate kao telohranitelj u odelu i “opasnim” naočarima, već kao prijatelj podrške.

MOKASINE
Vaše cipele u kojima idete na posao su super, ali vreme je da ih promenite kada krenete na venčanje. Otarasite ih se i kupite par muških mokasina koje su idealne za venčanja po lepom i toplom vremenu.

Vaša stopala će disati, a vi ćete biti opušteni i moderno odeveni.

KOŠULJA U BOJI
Umesto što ćete odabrati uštrikanu klasičnu jednobojnu košulju, izaberite nešto opuštenije. Dobar izbor su košulje sa kockastom teksturom.

Pročitajte i  20 neophodnih komada odeće

Sada su ponudi možete birati šarene kockaste košulje koje će se odlično uklopite uz odtale delove garderobe. Ovakve košulje su dobare za razna slavlja gde se napolju stoji predugo , jer se manje pokazuju mrlje od znoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *