Izlazite po prvi put sa devojkom, šta ćete obući? - Men`s Health

Izlazite po prvi put sa devojkom, šta ćete obući?

RESTORAN
Za prvi dejt većina ljudi bira kafić, ali i restoran i to uglavnom u večernjim časovima, pa ćemo reći da je u pitanju večera. Dosta stvari zavise od prvog utiska, zato je on i te kako bitan. Ako ste se uputili u restoran sa lepšom polovinom obucite se u skladu sa tim. Naravno , ako je neki luksuzni restoran u pitanju, da ćete se potruditi više. Fine pantalone, košulja i dobre cipele pod obavezno. Posebnu pažnju obratite na cipele jer žene imaju običaj da prvo pogledaju u njih. Ukoliko je u pitanju neki jednostavniji restoran, dodajte sportsku notu, tako što ćete obući ležernije farmerke i neke sportske cipele.

BIOSKOP
Još jedno popularno mesto koje se bira za prvi dejt je svakako bioskop. Bioskop ne zahteva neku eleganciju, već jednostavne komade kao što su farmerke i patike. Ne opterecujte se oko kombinacije. Dovoljno je da lepo složite boje i obucite se jednostavno.

KLUB
Nije toliko uobičajno mesto , ali dešava se da par odluči da prvi sudar provede u nekom klubu u centru grada. Ukoliko je ovo vaš slučaj, poslušajte sledeće savete. Pre neko što ćete odabrati autfit, morate znati gde ste se uputili. Ako je neki popularni klub, obucite sportski sako i farmerke. Naravno ne preterujte, ne želite da izgledate kao da ste krenuli na svadbu najboljeg druga.

U slučaju da je gospođica odabarala manje trendi klub ili pab, kafanu, obucite farmerke i džemper ili neku pristojnu košulju. Bilo bi malo komično da se u nekom skroz opuštenom klubu pojavite u najskupljem odelu.

Imajte u vidu da ove smernice nisu čvrsto postavljene jer  je svako od nas različit, ali pomažu da bar otprilike znamo šta je na kojim mestima pristojno obući.

Pročitajte i  Put do savršene frizure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *