Stil za svakog muškarca - Men`s Health

Stil za svakog muškarca

AMERICAN GIGOLO
Film nastao 1980. godine koji prati život zgodnog mladića napravio je od Ričarda Gira zvezdu. Ali Đorđo Armani, koji je glumca obukao u pamuk doneo je novi modni bum među svim muškarcima. Blejzer koji je svakako dobar komad porno garderobe, učiniće svakog muškarca da izgleda savršeno.

BUNK MORELAND
Veliki čovek, veliki oblik i najbolji detektiv svih televizijskih serija. On odbacuje mogućnost da ode na tajni zadatak rečima: “ Ja isključivo nosim kravatu i odelo!“

KAPUT ZA POSAO
Kaput je svakako deo kolekcije koju svi obuku kad zađe toplota leta. Ali kaput za posao je svakako poseban. On treba da ima velike džepove i da bude komotan.

MANTIL ZA PRELAZNA DOBA
Jednostavan i pogodan za prelazne sezone. Zemljani tonovi su odlični i uklapaju se lako u prolećnu odeću.

INDIGO PLAVA
Nijansa noćnog života pomešana sa morsko plavom. To je najmanje što nudi teksaks jakna. Ona ide sa majicama i bilo kojim parom farmerki.

UŽIVANJE U FLEKSIBILNOSTI MATERIJALA
Dizajneri su bili zauzeti pri osmišljavanju odeće koja će se nositi uz telo, bilo da je to bila rastegljiva maica, šorc ili blejzer.

MAJSTORI ZA KRAVATU
Svaki moderan muškarac treba da zna bar dva čvora za kravatu.

1. Počnite kao i obično ali formirajte dve petlje kako biste dobili dupli čvor. Ovaj čvor zahteva dvostruku rotaciju. Širi deo kravate treba da se obmota dva puta oko užeg dela.

PARFEM
Ukoliko ste opremljeni svim odevnim predmetima, fali vam još samo miris. Birajte one koji vašoj koži daju specifične tonove.

KOŠULJE
Jedno pravilo dobrog stila je svakako dobra košulja. Možda ne obožavate da ih nosite, jer mislite da vam ne stoje dobro. U zabludi ste. Pravog muškarca čini dobra košulja. A danas je sve više modela, tako da ne sumnjamo da ćete pronaći pravu.

Pročitajte i  Tri fenomenalna kaputa za zimu 2014/2015.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *