6 "havajskih" komada koje morate imati ovog proleća - Men`s Health

6 “havajskih” komada koje morate imati ovog proleća

HAVAJSKA KOŠULJA
Bez obzira da li ćete odabrati tropski print majmuna i banane ili cvetova jarkih boja, važno je samo da probudite havajski duh u vama. Budite zavodljivi u stilu Nik Slotera.

MAJICA SA HAVAJSKIM PRINTOM
Ukoliko se opredelite za blažu varijantu, odaberite pelu majicu koja će imati print sa palmama i drugim tropskim elementima.

VESELA KRAVATA
Nikad niste nosili kravatu, a kamo li tek kravatu u kombinaciji sa majicom. Onda je pravo vreme da pronađete kravatu na kojoj je oslikana plaža i ukombinuje te je sa havajskom košuljom.

HAVAJSKI ŠEŠIR
Do sada ste imali priliku da havajse šešire viđate samo na maskembalima, sada je pravo vreme da ova moda izađe i na ulice. Kao modni detalj vašoj garderobi dodajte slamnati havajski šešir.

PLATNENE PATIKE
Vašim stopalima biće prijatno da se odmore od zimskih čizmi u laganim letnjim patikama. Pri odabiru platnenih patika uzmite neke sa cvetovima i upotpunite svoju havajsku kolekciju.

NAOČARE
Čim krene sunce naše oči zaštitimo naočarima. Što su tamnija stakla to će manje sunca probiti do našeg oko. Alli ovog proleća birajte naočare prema izgledu. Odaberite neke šašave pastelnih boja.

Pročitajte i  Kako se najbolje obući u prelaznom periodu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *