Obucite se kao Getsbi - Men`s Health

Obucite se kao Getsbi

E sad mi se nećemo ovde baviti kritikom filma, već modom 20-tih godina prošlog veka, koja je odisala glamurom i bila dizajnirana tako da gotovo nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Zato smo mi tu da vam pomognemo da izgledate i da se osećate kao mi ćemo vam sa par saveta pomoći da se osećate kao Leonardo Di Kaprio.

ODELO PO MERI
Ukoliko želite da izgledate kao milion dolara, odelo mora da vam leži kao saliveno, pri tom gledajte da vam linije na odelu ne budu previše tanke, onda će te jednostavno izgledati kao da nosite kostim. Probajte sa pamučnim odelima koja svakako u najboljem svetlu prikazuju društvo iz Hemptona tih divljih 20-ih. Na primer belo odelo sa prugama i belu košulju uparite sa leptir mašnom jarko crvene boje kako bi još više prišli stilu Džeja Getsbija.

CIPELE U DVE NIJANSE
Ništa ne odiše duhom prošlosti kao dvobojne cipele, u Americi čuvena firma Brooks Brothers izbacila je čitavu kolekciju ovakvih cipela i naravno posvetila je filmu. Ukoliko imate negde par dvojobojnih Oksford cipela sad je pravo vreme da ih nosite.

SAT KOJI OSTAVLJA UTISAK
U to vreme takmičilo se koji gospodin će imati bolji džepni sat, ako ne želite da idete toliko daleko u prošlost, uvek možete da uzmete neki malo veći ručni sat. Ukoliko ste u mogućnosti zlatni sat bi bio savršen, a ako ne metalni svakako. Bilo šta što će privući pažnju.

Pročitajte i  Masturbacija i njene prednosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *