10 besplatnih načina da poboljšate svoj stil - Men`s Health

10 besplatnih načina da poboljšate svoj stil

Ustvari, ne morate da potrošite ni dinar, samo su vam potrebni mali trikovi koji će vašu garderobu učiniti fantastičnom.

NAUČITE DA ŠIJETE
Svaki muškarac treba da zna kako da koristi iglu i konac. Uz malo truda naučićete da šijete i da vašu odeću učinite jedinstvenom sopstvenim umećem. Prepravke koje budete radili na odeći ne moraju da budu savršene, a to će u stvari dati odeći odlike vašeg karaktera.

PROMENITE DUGMAD
Potpuno novi izgled odeći daće, verovali ili ne, dugme. Promenite detalje koje ste imali na odeći i dodajte novu dugmad. Napravićete neverovatnu razliku.  Udahnite novi život u crni blejzer zlatnim dugmićima inspirisanim nautikom. Takođe, možete zameniti dugmad, sa jednog odevnog predmeta prebacite ih na drugi.

VEŽBAJTE
Odeća izgleda bolje na oblikovanom telu. Zato odmah pironite na vežbanje i popunite vaše rukave novim bicepsima.

PROMENITE PERTLE NA OBUĆI
Uz obuću koja ste kupili dobili ste dva para pertli, a vi još uvek nosite iste. Zamenite ih. Obucite svoju obuću u novo odelo i stare patike izgledaće kao nove za samo par sekundi.

PREUREDITE STARI ĐŽINS
Pre nego što bacite stare farmerke, razmislite da zadržite one sa pocepanim kolenima koje ćete malo preurediti. Na mestima gde su kolena ogrebana prišijte novi teksas i napravite novi par. Za ovu intesticiju potrebno vam je samo vreme i stare farmerke.

NOSITE STARE STVARI NA NOV NAČIN
Umesto da bacete pare na novu odeći, isplanirajte odmor. Neiskorišćene mamce za ribolov iskoristite kao nove revere. A ustaljene kombinacije zamenite drugim.

NEKA SE VAŠE CIPELE SJAJE
Poliranje cipela traje samo nekoliko minuti. Zato nemojte biti lenji, već četku u ruku i vaše cipele će izgledati kao nove.

Pročitajte i  Ovo su najbolje obučeni frajeri u 2015!

BRINITE O VAŠEM TELU
Stil nije samo u odeći već i u načinu na koji brinete o svom telu. Tajna mnogih modernih muškarca je jutarnja rutina. Svakodnevno umivanje hidrira kožu, a to je najmanje što možete da uradite svakog jutra.

SKRATITE SVOJE PANTALONE
Ovo je jako rizičan potez, ali pokušajte. Skraćivanje pantalona daće elan prostoru između zgloba i cipele, a pantalone će lepše pratiti pad.

PRONAĐITE ODEĆU VAŠIH PREDAKA
U tajnoj riznici vaše kuće sigurno ćete pronaći nešto što je nosio vaš deda ili otac. Postoji šansa da pronađete neki komad retro odeće, koja će vašem stilu dati novi tač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *