Šta da obučete kada vas iznenadi prolećna kiša? - Men`s Health

Šta da obučete kada vas iznenadi prolećna kiša?

Iako, očekujemo lepe dane nikad ne možemo tačno znati kada će se desiti neka provala oblaka. Zato provirite kroz prozor pre nego što izađete napolje, možda vam baš treba neki komad odeće koji smo odabrali za vas.

LASERSKI SEČENA JAKNA
Lagane muške jakne mogu se naći u različitim krojevma, ali ovog proleća odaberite neku vesele boje i jednostavnog kroja. Laserski sečeni materijali odličan su izbor ukoliko želite manju veličinu šavova, koja će omogućiti vašim zglobovima ruke veću pokretljivost.

VODOOTPORNA MAJICA
U svetu je postala hit vodootporna majica kratkih rukava. Možda bi i vi trebalo da imate baš jednu takvu.

RONILAČKA KOŠULJA
Proizvođač odeće Moncler napravio je novi hit prolećne košulje, koja je potpuno vodo-otporna na kišu jer je poslednji proces krojenja bilo voskiranje.

SUPER DŽINS
Kada se većina farmerki pokvasi one i ostaju marke.  Ali proizvođači farmerik Levis napravio je farmerke u čiju je tkaninu upleten premaz otporan na tečnost, prjavštinu i miris. Ipak, s vremena na vreme trebalo bi oprati i ove farmerke!

GUMENI ĐONOVI
Prošla zima i dosta vam je čizmi, ali ipak nije dobro da ceo dan provedete u mokroj obući jer vas je kiša uhvatila nespremnog. Probajte obuću sa gumenim đonovima!

VODOOTPORAN SAT
I na kraju naravno modni detalj koji će biti u skladu sa vašom prolećnom odećom za kišu. Naravno sat. Izaberite neki koji jeotporan na vodu i tehnički brilijantan.

 

Pročitajte i  BUDITE SMELIJI U 2017. GODINI: 5 modnih „grešaka“ koje morate da napravite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *