Zašto bi trebalo da kupite bolje ofingere? - Men`s Health

Zašto bi trebalo da kupite bolje ofingere?

Počnimo sa jaknom. Majk Kreger, predsednik firme koja proizvodi ofingere, kaže da bi idealan oblik vešalice bio istog oblika i dimenzije kao realan oblik i dimezije vašeg vrata i ramena. Ali priznaje i da to baš nema mnogo smisla jer nećete moći da ih pronađete, pa poziiva na kompromis.

Prema njemu, treba birati ofinger koji pogađa najvažnije tačke, sveobuhvatni oblik prednjeg dela sličan stvarnim ramenima većine ljudi, oblik vrata koji omogućava reverima da pravilno leže, da se ne naprave nabori, ali ni da se prošire delovi izvan ramenog šava na rukavima.

Dobar ofinger za jaknu treba da bude širi ka ekstremitetima, da bi se sačuvao oblik ramena kakav je krojač smislio.

SIMETRIJA JE KLJUČ VAŠEG ORMARA
Ofingeri na kojima će vam stajati košulje treba da budu iste veličine. ”Nisam znao da je to bitno dok nisam sve košulje okačio na ofingere istih dimenzija. Na ofingerima različitih veličina i širina, košulje mogu da se ”izgube” jedna iza druge. Imajući sve majice na vešalicama istih dimenzija znači da ćete imati pregled na sve, i lako odlučiti koju želite da nosite taj dan”, kaže Kreger.

Takođe, ako se pitate da li pantalone i sakoe treba da držite odvojeno, izbor je vaš. Daleko važnije je da je traka za pantalone ispravna, prekrivena baršunastim materijalom da bi držala pantalone čvrstim i ne bi ostavljala trag čak ni nakon više dana odlaganja.

Pročitajte i  Da vam odelo stoji kao saliveno
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *