Šta je IN ovog proleća - Men`s Health

Šta je IN ovog proleća

Analizirali smo razne dizajnere i shvatili šta je IN za ovu sezonu, pa vam na osnovu toga prestavljamo 5 saveta iz sveta mode.

PLAVA BOJA
Bilo da je nosite kao odelo, cipele, majicu, kaiš, nakit, nije bitno. Plava je boja koja je preovladavala na Londonskoj nedelji mode, pa budite spremni da je često viđate u narednim mesecima.

Saznajte i: Da li je roze boja za muškarce?

MODERNA TEHNIČKA ODEĆA
Ovo nije ništa novo, često viđamo ljude obučene kao da su krenuli u vojnu bitku. Vojno inspirisani mantili bili su jedan od ’’velikih stvari’’ pre nekoliko sezona, a ovog proleća se vraćaju u punu snagu.

Probajte: Stil inspirisan Drugim svetskim ratom

NEOBIČNI PRINT
Printovi na odeći oduvek su bili IN, pa tako i ove sezone. Promena je što se sada uvodi više aspekata štampe, u živopisnim i pastelnim bojama, sa cvetnim i leptir dezenima koji se uskoro mogu naći na svakom ćošku.

Pogledajte: 5 najupečatljivijih printova za predstojeću sezonu

DŽEMPERI KRATKIH RUKAVA
Kežual stil, ali ipak neobičan, predstavljen je u Londonu još pre nekoliko godina, ali tek sada pronalazi svoj put. Džemper sa kratkim rukavima može se čak nositi i sa leptir mašnom u kancelariji, što ćete primetiti na mnogim medijima ovog proleća. Možda vam vam zvuči malo OUT, ali probajte ga i možete se prijatno iznenaditi.

EKSPERIMENTIŠITE
Da li ste nekada ranije nosili kombinaciju jarkih i pastelnih boja? Probajte ih u kombinaciji sa pastelnim košuljama ili blejzerima. Ako jarke boje ne preovladavaju u vašem garderoberu, kupite nešto i vidite sa čime može da se podudara.

Pročitajte i  Šta moderni muškarac mora da ima u plakaru
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *