Stvari koje će vam razvedriti proleće - Men`s Health

Stvari koje će vam razvedriti proleće

JAKNA
Ove sezone spakujte svoju zimsku jaknu I izvadite prolećnu.

Otkrijte: 6 “havajskih” komada koje morate imati ovog proleća

Nemojte se plašiti da se ogrnete smelim bojama, to se pokazalo kao in ovog proleća. Oslobodite se I izaberite neke veselije tonove, umesto klasičnih crnih, teget I sivih. Ali ne zaboravite jednu stvar, kada kombinujete takvu jaknu, uvek ostale odevne predmete izaberite u nekoj neutralnoj nijansi.

TEKSAS
Vreme je da izađete iz svojih tamnih I debelih zimskih pantalona I okrenete se tanjim, svetlim farmerkama. Izaberite model koji najviše volite, I u susret proleću obucite tanke teksas pantalone.

BELA KOŠULJA
Ovakva košulja je pogodna za sve prilike, ali ono na šta treba obratiti pažnju jesu žute fleke koje na njoj može ostaviti antiperspirant. Pre nego što je obučete obavezno proverite da li je skroz čista, u suprotnom izazvaće negativan efekat.

NAOČARE
Naočare u raznim neonskim bojama mogu da posluže nekada, ali nisu nešto što će moći da se nosi u svim prilikama. Umesto toga, zanimljiv print okvira je nešto što će takođe privući pažnju a možete ga nositi bilo da ste na plaza ili u nekoj šetnji.

ŠORC ZA PLIVANJE
Ok, znamo da je možda još rano pričati o tome jer nije došlo vreme za kupanje. Ali, ako sačekate da dođe sunce I tek onda krenete u kupovinu, postoji mogućnost da će biti rasprodate ili da mećete moći da nađete pravu veličinu za vas. Zbog toga, požurite u kupovinu I spremni dočekajte sunce I plažu.

Pročitajte i  Modni influenseri: Zvezda Instagrama Šon Birli
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *