Farmerke prati posle 6 meseci? - Men`s Health

Farmerke prati posle 6 meseci?

rečju, retko. ‘’Ukoliko kupujete sirov teksas, nosite ga dokle god može’’, kaže Pol Anderson. Sirov znači teksas koji nije opran nakon šro je napravljen, tako da tamna boja tvojih farmerica bledi u određenim delovima više od drugih. Ova bledila su posebna za svakog od nas i zavise od načina na koji nosimo farmerke. Tako stvaramo personalizovani izgled koji nam teksas dozvoljava.

Ako ih perete prerano, boja ponestaje ravnomerno, i nećete dobiti impresivne šare iz nošenja u nošenje. Pojavljuju se otisci i nabori na farmerkama, zbog načina na koji sedate, hodate ili ste nešto stavili u džepove.

Za neke opsesivce, farmerke i vodu nikada ne smemo mešati. Oni će nositi rezervne za slučaj da padne kiša, a mirise će ubijati ubacivanjem svojih farmerki u frižider na sat vremena.

‘’Preporučujemo nošenje šest meseci pre prvog pranja’’, kađe Anderson, koji jednostavno svoje farmerke stavlja u hladnu vodu na 20 minuta, a onda ih okreće naopačke i suši.

Ako farmerke odmah stavite u mašinu koja će ih 15 puta prevrnuti i pokušate da od njih napravite izgled koji ste sami kreirali, nećete uspeti.

Izbegavanje pranja u roku od šest meseci nije lako jer je sirovi teksas mnogo krući. Kao alternativno rešenje, u nekim zemljama postoje klubovi gde možete kupiti farmerke koje prvih 6 meseci nisu oprane.

Takođe je bitno kupovani i farmerke od sirovog teksasa koje su za veličinu ili dve veće. Farmerke koje izgledaju laskavo u prodavnici, mogu razviti bezoblični struk u roku od dva meseca.

Pročitajte i  Pijte kao Hemingvej
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *