Dizajn života - Men`s Health

Dizajn života

 

NEDAVNO JE ZAVRŠENA TVOJA BEOGRADSKA IZLOŽBA. KAKVI SU UTISCI?
Moji utisci su najpozitivniji moguci. Izložbu je videlo preko 6.000 ljudi, što je za nase siromašne kulturne uslove apsolutni rekord. U galeriji Podroom, Kulturnog centra Beograda, gde je izlozba održana, prosecna dnevna poseta varira od 8 do 12 ljudi…moja izložba je u jednom danu imala od 200 do 700 ljudi. Mislim da se to dogodilo zahvaljujuci provokativnom naslovu, kao i opsežnoj kampanji na plakatima po celom gradu, a naravno i sama tema je veoma relevantna.

DIZAJN JE NA NEKI NAČIN OBELEŽIO TVOJ ŽIVOT. DA LI MOŽEMO REĆI DA SI TI DIZAJNIRAO SVOJ ŽIVOT?
Nisam ga još kompletno dizajnirao, ali radim na tome. Ima jos puno prostora u domenu svakodnevnog odevanja, dizajnu upotrebnih predmeta, a dizajn je ujedno takva delatnost u kojoj ne postoji savršenstvo, uvek može bolje.

BALANS IZMEĐU PRIVATNOG I POSLOVNOG JE KLJUČAN ZA USPEH, A LJUDI KOJI TE PRIVATNO ZNAJU KAŽU DA TI SVOJ PRONALAZIŠ U PORODIČNOM ŽIVOTU. KAKAV SI MUŽ I OTAC?
Sloboda ima najvecu cenu u savremenom životu. Tako da moja posvecenost porodici sigurno poprilicno košta moju biznis stranu. Sve je pitanje svesnih odluka u cilju postizanja ukupne životne srece. Mogu da kažem da sam od kada imam ženu i cerku, daleko cesce nasmejan i optimistican, one mi daju životnu energiju i neogranicenu inspiraciju, bez koje nijedan kreativan covek ne moze da preživi.

OSIM PORODICE, ŠTA TE JOŠ INSPIRIŠE ZA RAD?
Inspiriše me tudji rad, dostignuca velikih talenata i njihove biografije. Vecinu slobodnog vremena koje u danu odvojim samo za sebe, potrošim na citanje aktuelnih casopisa relevantnih za moja interesovanja, kao sto su Wallpaper, Monocle, Art Review, Arte, Icon i slicni. Volim da sam u toku sa savremenim kretanjima u svetu. Nikada se nisam ogranicavao na Beograd, Srbiju ili Jugoslaviju, danas nazivani region.

Pročitajte i  10 besplatnih načina da poboljšate svoj stil

KAKO SE SNALAZIŠ U ULOZI “PATER FAMILIJASA” BRENDA FUTRO ČIJA PRODAVNICA SE DO NEDAVNO NALAZILA U CHOOMICH DESIGN DISTRICT?
Ono što je najvažnije za reci Futro je da je taj brend veoma uspešno zaživeo i preživeo prvu godinu svog postojanja. U cilju proslave te prve godisnjice, odlucio sam da radnju preselim iz Cumica u Mikser House, jer je potražnja izuzetno velika, a kupci, pogotovo stranci, veoma teško nalaze radnju. Prelaskom u Mikser House imacu daleko više vremena za kreaciju i unapredjivanje kvaliteta Futro proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *