Neobična priča - Men`s Health

Neobična priča

Tu vrstu klasike može da podnese samo vaša buduća supruga i još dvesta poznatih i manje znanih gostiju. U svim ostalim prilikama u kojima se podrazumeva klasični stil odustanite od ovog koncepta.

Ovog proleća to nikada nije bilo lakše. Teksas košulje su ponovo stigle u prodavnice za muškarce i izvesno je da će sa nama ostati neko vreme. Dobra vest je da je danas možete kombinovati uz sve. Čak i uz odelo, čak i sa kariranom kravatom!

Dugo vremena je karirano smatrano najmanje funkcionalnim dezenom jer se teško uklapalo sa bilo čim drugim što nije jednobojno. A danas je normalno obući kariranu jaknu sa mornarskim prugastim džemperom.

Ove sezone vizuelni nesklad različitih šara predstavlja idealnu stilsku kombinaciju. I klasika odjednom postaje manje dosadna i više poželjna.

Postoje, naravno, klasični komadi koje volimo od kada su nastali, kao dobar kožni kaiš. Postoje oni koji su postali klasika, koje su još naši očevi označili kao podrazumevano i bitno. Kao kultno, Levi’s džins na primer. I postoje komadi koje sa ponosom nosimo decenijama, kojima se vraćamo svaki put kad želimo malo neobaveznog, a klasičnog stila.

Ovog proleća dobro pregledajte svoje ormane i pronađite kožnu jaknu, onu koju ste dobili od roditelja, onu koju ste kupili na svom prvom putovanju u inostranstvo ili našli u plakaru ispod porodičnih albuma na tavanu. O vašim godinama uvek govorite vi, o vašem iskustvu neka ubuduće govori ona.

Pročitajte i  Kristijano Ronaldo u ulozi Kristijana Ronalda?!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *