Kako da izaberete idealne pantalone - Men`s Health

Kako da izaberete idealne pantalone

Prvo što treba da zapamtite: ne kupujte ono što vam se ne sviđa, samo da biste imali nešto što je trenutno u trendu. Odvojite novac za kvalitetne farmerke koje su uvek u modi, umesto da kupite, na primer, drečave bermude koje se nose samo jednu sezonu. Probajte nešto što niste do sada nosili, možda vam se dopadne neka sitnica, a ona je dovoljna da osveži vaš stil.

BLAGO ISPRANE FARMERKE
Jeste li se nekada brinuli da se boja vaših tamnih farmerki ne ispere? Niste želeli da poblede? Opustite se. Blago isprane farmerke se masovno nose. Ne razmišljajte o tome više, operite ih u mašini i sačekajte da se stare farmerke pretvore u trendi „nove“. Sjajno se slažu sa trenutno aktuelnim cvetnim dezenima i svilenkastim materijalima, ali i malo klasičnijim košuljama i majicama.

RECITE NE DREČAVIM BOJAMA
Prošle sezone moderne su bile bogate, jake i pastelne boje pantalona, ali ove godine se vraćamo tamnijim i manje napadnim bojama. Birajte pantalone u boji zemlje, maslinasto zelene, bordo ili tamno plave.

BELE PANTALONE
Bele pantalone su večita modna zagonetka. Brzo dolaze i izlaze iz mode, sa sve gomilom pravila za nošenje. Rešenje je da zaboravite pravila koja je neko izmislio i počnete da nosite bele pantalone na svoj način. Bela boja se slaže uz sve, pa ćete sigurno imati uz šta da ih nosite.  Osim toga, one će svojom belinom osvežiti i ostale vaše stvari.
Kada je reč o belim pantalonama, obratite pažnju samo na jedno: moraju biti bele, bez primesa bež ili krem nijansi. Ako vam bele pantalone potamne, operite ih uz pomoć izbeljivača.

DUŽINA PANTALONA
Još jedno pitanje za koje ne postoji tačan odgovor. Skoro nemoguće je uklopiti dužinu sa cipelama, a prekratke su takođe neprihvatljive. Postoje dve stvari koje možete da uradite.
1.Ako su preduge, porubite ih do članaka, do mesta kada dodiruju vrh stopala. Ova dužina odlično ide na mokasine, čizme i obuću sa pertlama.
2.Porubite ih malo duže od članka, pogotovo ako su farmerice. Ovo je odličan izbor za visoke momke.

Pročitajte i  Proteinski šejk - da li je zaista neophodan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *