Za muškarce u trendu - Men`s Health

Za muškarce u trendu

SPORTSKI STIL
Za 2014. godinu, mnogi dizajneri mešali su moderne komade garderobe sa sportskim. Modernim pristupom, u najnovije kolekcije uneli su elemente svih sportova, od boksa do fudbala, dodajući im moderan dizajn, boje i printove. Na “Gučijevoj” reviji, maneken je imao odeću za trčanje sa istaknutim šavovima, koja se može nositi i na, na primer, plovidbu ili neki izlet. “Bally” je, sa druge strane, dizajnirao urbanu odeću za bicikliste.  

CVETNI STIL
Boje su kraljice proleća, zato svoje karirane i tamne džempere spakujte i odložite za zimu. Ako volite da eksperimentišete sa trendovima i volite modne izazove, evo najnovijeg: cvetni dezen. Ovaj dezen nije rezervisan samo za dame i neće vas učiniti feminiziranim.
Ako ste odvažni, tražite košulju sa većim printom i svetlijih boja. Sparite je sa pantalonama neutralne boje, poput oker ili crne, pa nećete izgledati  previse napadno, niti kao da ste odeću pozajmili od oca ili ujaka. Sitniji cvetni print može se nositi ispod jakne ili sakoa. Za koju god priliku da nosite cvetni dezen, nosite ga sa samopouzdanjem.

MASLINASTO ZELENA
Ova klasična boja nije ni malo jednolična ni dosadna. Već generacijama, momci nose maslinastu boju isto kao i ostale muške neutralne boje, poput oker, braon ili crne. Ovog proleća, možete pronaći mnoštvo garderobe u maslinastoj boji: jakne i torbe, klasične košulje i nezaobilazne maskirne pantalone i jakne, prepoznatljivog printa.
Pošto je neutralna, maslinasta boja slaže se sa mnogo nijansi različitih boja. Sparite je, na primer sa kestenjasto-braon bojom ako ne želite da izgledate kao tek ispeglani pod konac ili sa crnom, ako želite uredniji, urbani izgled.

Pročitajte i  Zagrlite te obline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *