TOM TAILOR proleće/leto kolekcija 2014 - Men`s Health

TOM TAILOR proleće/leto kolekcija 2014

Različiti, zanimljivi detalji, uzorci i materijali daju svoj doprinost lepršavosti letnjih kolekcija u kojima se kao glavni trendovi mogu izdvojiti: osnovne i prigušene boje  kao i boje pudera koje su odlično dopunjene sa uzbudljivim modnim dodacima i diskretnim ali ukusno dodatim detaljima. Džins je nezaobilazan deo svih Tom Tailor linija.

TOM TAILOR CASUAL

Tom Tailor CASUAL proleće / leto 2014 kolekcija je definisana materijalom pri kojem dominiraju cvetni uzorci kao i svetle boje. Jednostavno, opušteni stilovi i od sunca izbledele boje  kao i čipka  glavne su modne inspiracije za ovo leto.
Njen izgled: Ovo leto ona ležerno kombinuje cvetni Paisley uzorak sa šalvariama i majicom od čipke i kožnom jaknom.

Njegov izgled: On nosi prugastu t-shirt majicu koje imaju okrenute džepove od džinsa. Preko nje svetlu teksas košulju kao i casual sako. U tom izdanju – njegov  izgled je perfektan za planirane vrtne zabave.

TOM TAILOR DENIM

U kolekciji Tom Tailor Denim proleće / leto 2014 primećujemo trendovsku liniju odeće za noćne izlaske. Svi modni imperativi su zadovoljeni: resice, izbledeli džins, printevi kao i indigo plava boja, sve to zajedno se odlično nadopunjuje dajući ljubitelju brenda Tom Tailor Denim zadovoljavajući  modno aktuelan izgled.

Njen izgled: Boyfriend jeans sa  širokom, komotnom majicom. Preko nje jaknica sa tkanim uzorkom – i cool izgled ovog leta je spreman.

Njegov izgled: Apsolutni must-have ovog leta su trik-majice. Bilo da su s prugastim uzorcima ili printevima fotografija, one su ultimativi komad za zabave. Odlično se kombinuju sa teksas bermudama.

TOM TAILOR POLO TEAM

Australija se sastaje sa San Diegom. Tom Tailor POLO TEAM započinje vruću sezonu sa uticajima sa australijske prerije u obliku printeva u etničkim stilovima i detaljima na kragnama poput boja koje su prelivaju i koje podsećaju na obale San Diega.
Njen izgled: Casual Polo majicu sa zaobljenom kragnom i intrigirajućim detaljima kombinuje sa letnjim džinsom koji je ceo u print dizajnu.  Da bi se upotpunio izgled i za hladnije večernje sate tu je končan džemper u različitim bojama.
Njegov izgled: Bermude sa našivenim džepovima i šarenim trakama u kombinaciji sa praktičnim sportskim jaknama, ispod kojih su polo majice sa umetničkim printevima koji plene pažnju.

Pročitajte i  3 modna bloga koja prati svaki muškarac koji ima stila

TOM TAILOR KIDS

Suprotnosti se privlače, tako će se u KIDS kolekcijama tokom ove sezone sresti i upoznati pastel boje sa svetlim bojama. Odeću boje pudera su začinili sa zanimljivim i uočljivim detaljima. U kolekciji su prisutne haljinice, košulje, pantalne, naravno – u džins modernom izdanju…

Njen izgled: Ona ne izlazi iz kuće bez svoje omiljene suknjice sa tregerima. U kombinaciji sa bluzom sa tropskim uzorkom i svetlim neonskim naglascima, ona je dobro opremljena za  letnje dogodovštine.
Njegov izgled: Ispran, obojeni džins u kombinaciji s prugastom košuljom s printom  lobanje i lagani prsluk I –  gledate junaka svake školske zabave!

 

TOM TAILOR proleće / leto 2014 kolekcija je počela da pristiže u TOM TAILOR radnje i u on-shop www.tom-tailor.de u januaru 2014.

Za  prva dva verna čitaoca sajta menshealth.rs spremili smo dve majice ukoliko na email menshealth@adriamedia.rs pošalju tačan odgovor na nagradno pitanje gde se u Beogradu nalazi Tom Tailor radnja?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *