Milan Vukmirović: Stil ležernog trendsetera - Men`s Health

Milan Vukmirović: Stil ležernog trendsetera

Milan Vukmirović predstavlja jednu od bitnih figura u svetu modne industrije. Srbin rođen u Parizu koji živi na relaciji Pariz-Milano-Miami jeste sve ono što pojam čovek od stila znači.

Iza sebe ima bogato iskustvo u okviru kog se nalaze i najveća imena mode poput Trussardija, Toma Forda, Guccija i Jil Sander gde je radio kao kreativni direkror, ali se pored te profesije proslavio i kao modni fotograf radeći editorijale za Armani, Lacoste, Huho Boss i mnoge druge.

Zahvaljujući svom istančanom ukusu za modu Milan je uplovio i u svet preduzetništva, te je u Parizu davne 1997. godine otvorio butik „Collete“ za čije se ime vezuje sam vrhunac luksuza.

Ohrabren uspehom, Milan nastavlja u istom smeru, pa tako zajedno sa prijateljima otvara butik „Webster” u Majamiju, za čiji je enterijer on sam bio zadužen, što svakako predstavlja potvrdu prirodnog osećaja za lepo koji ovaj Srbin poseduje.

Ambiciozan i uporan Milan se ne zaustavlja, pa tako 2011. godine pokreće magazin „Fashion for Men“ a korejski brend ”Boon the Shop” ga postavlja za kreativnog direktora.

Stil Milana Vukmirovića može da se opiše kao ležeran, smeo, moćan i originalan, i upravo takav privlači pažnju najvećih modnih fotografa.

Tomi Ton i Skot Šuman, poznati fotografi, apsolutno uživaju u saradnji sa Vukmirovićem, kog su obojica okarakterisali kao jednog od najboljih kada je ulični stil u pitanju.

Pročitajte i  Moderne muške kupaće gaće
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *