10 neophodnih komada garderobe za muškarce - Men`s Health

10 neophodnih komada garderobe za muškarce

KIŠOBRAN
Dobar kišobran nije samo potreban damama . Nećete uvek biti u kolima ili stanu kada počne pljusak, a svakako je bolje skloniti se iza kvalitetnog kišobrana nego kisnuti na kiši.

KARIRANA KOŠULJA
Boje u ormanu su neophodne jer ipak nije sve crno-belo, zato je karirana košulja dobar izbor.

NAOČARE
Detalj koji daje šmek svakoj kombinaciji.

FARMERKE
Može se reći da je ovo najvažniji komad garderobe u ormanu svakog muškarca. Neophodne su vam u svakoj prilici, osim možda na plaži, tako da se potrudite za neki dobar model.

PATIKE
U čemu ćete se najbolje osećati? Naravno da su patike odgovor.

SAKO
U svim prilikama, od venčanja do izlaska, sako je i više nego potreban u muškom ormanu.

DUKS
Bilo da vežbate u teretani ili blejite sa drugovima jednostavan sivi duks dobro će doći. Neki od saveta za kupovinu duksa je da treba da bude labav sa strane, ali ne i prevelik, a svakako ne preuzak. Ipak je uska garderoba više nemanjena damama.

POLO MAJICA
Ovo je već svima dobro poznato. Polo majica se nosi u parku u kancelariji i uvek je dobar izbor, zato je neophodno imati je u više boja.

DOBRE CIPELE
Naravno da će manje novca trošiti frajeri nego dame, ali je ipak neophodno imati bar jedan kvalitetan par  za razne prilike.

VELIKA PUTNA TORBA
Krenuli ste na vikend sa devojkom, a nemate gde da stavite par neophodnih sitnica.  E baš iz ovog razloga uložite novac u kožnu kvalitetnu vikend torbu .

Pročitajte i  Kako vas brada štiti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *