Saveti za dobru mušku frizuru - Men`s Health

Saveti za dobru mušku frizuru

Ukoliko ne zante koje preparate da koristite protiv masnoće , peruti, kako da pronađete najboljeg frizera, proćitajte sledeće savete koje su dali poznati stručnjaci…

OPERITE KOSU JAJIMA
Poznato je da dame koriste razne namirnice kako bi kosi dali željeni izgled, ali slične namirnice pomažu i momcima.

„Najbolji savet za kosu dobio sam od tetke. Može delovati smešno ali ako perete kosu jajima jednom mesečno ona će biti bogata vitaminima“, objasnio je popularni voditelj i glumac Pavle Skulfor.

IZABERITE PRAVI TRENUTAK ZA ŠIŠANJE
Ukoliko želite potpunu pažnju svog frizera izaberite pravo vreme. Najbolje vreme je na početku ili na kraju ranog vremena, tad uglavnom nema gužve i najbolje vreme da budete lepo ošišani.

MANJE JE VIŠE
Mnogi ljudi greše kada su u pitanju proizvodi , jer ih koriste u velikim količinama. Ukoliko stavljate previše preparata kosa će izgledati masno i neuredno. Ovo se posebno odnosi na gelove za kosu.

ZAŠTITI KOSU KADA STE U BAZENU
Ovo zna svaki iskusan plivač da hlor šteti kosi, pa je kosa suva i krta. Legendarni frizer Trevor Sorbie preporučuje pranje kose pre kupanja u bazanu, jer ublažava uticaj hlora.

OSUŠITE KOSU
Većina muškaraca će posle kupanja snažno trljati kosu, a na taj način samo će oštetiti vlasi, pogotovo kada je u pitanju tanka kosa. Blago sušenje fenom ili na prirodan način, saveti su slavnog frizera Bena  Skervina.

IZABERITE ADEKVATAN ŠAMPON
Nije samo važno izabrati šampon, već izabrati onaj koji vam odgovara. Na tržištu možete naći različite proizvode, pa u skladu da li vam treba protiv peruti ili masnoće, izaberite adekvatan za vaš tip kose.

PRONAĐITE DOBROG BERBERINA
Potraga za dobrim frizerom može potrajati. Umesto što ćete se uputiti u prvu berbernicu, prošetajte par put i vidite kakva je situacija unutra.

Pročitajte i  Rajan Rejnolds: 2 fenomenalne kombinacije za prelazni period
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *