Urbani stil Nika Vustera - Men`s Health

Urbani stil Nika Vustera

Nik Vuster modni bloger, neizbežna osoba modnog sveta, Amerikanac koji u svojoj biografiji ima imena najvećih brendova poput MAC kozmetike, Neiman Marcusa, lanca njujorških prodavnica Atrium i mnogih drugih.

Uz profesionalni život na visini, Nik takođe važi i za jednu od najvećih ikona uličnog stila. Njegov stil karakteriše se kao miks britiš, retro i urbanog, a ono što je mu daje lični pečat jeste veliki broj tetovaža koje je počeo da radi u prvoj polovini devedesetih.

Pročitajte deset pravila stila ovog modnog gurua:

1. Ako ne možete da priuštite Rolex sat, kupite neki koji će vam biti podjednako interesantan. Nemojte da kupujete neku jeftinu imitaciju Rolexa.

2. Gore nosite ukrojenije stvari koje vam pristaju, dok za donji deo slobodno možete da izaberete neke ležernije pantalone interesantnog kroja.

3. Ako želite da se igrate bojama, počnite od jedne. Ako nosite žutu, sve ostalo bi trebalo da bude teget ili sivo. Da, jesam poznat po eksperimentisanju boja i jesam nosio svetlo zelenu i roze istovremeno, ali ne činim to često, osnovu moje garderobe čine siva, teget, bela, krem, maslinasto zelena i crna.

4. Ako zaista želite da nosite kravatu odlučite se za neku jednostavnu. Nikako ne uzimajte veliku, upadljivu, posebno ne neku veselog dezena. Funkcionalnost je bitna.

5. Braon kaiš sredne širine ide gotovo sa svim, od džinsa, preko pantalona do odela.

6. Samo ako ste visoki, mršavi i mladi odlučite se za štofane pantalone ravnog kroja, jer vizuelno dodaju par kilograma.

7. Uvežban sistem pakovanja takođe je veoma bitan. Sakoi i jakne treba da budu izvrnuti kako bi se zaštitilo platno u predelu rramena, pantalone idu na dno, gornji delovi na vrh. Čarape i donji veš najbolje stoje urolani.

Pročitajte i  Uputstvo za upotrebu parfema

8. Treba da vam bude udobno u onome u čemu putujete, ali to nije izgovor da izgledate neuredno. Obucite šire, ležerne pantalone i najudobnije cipele jer su noge sklone oticanju prilikom dugog sedenja.

9. Volim da tražim inspiraciju na internetu, isto preporučujem i vama. Skupljajte fotografije na jednom mestu i dobićete katalog pun ideja za različite prilike.

10. Pravi razlog zašto sam svoju kožu prekrio tetovažama jeste zato što sam svetle puti, u svakom slučaju lakše je tako nego da mislim kako ću da izgledam. Ali naglašavam, tetovaže postavljaju velika ograničenja, pre nego što se odlučite na njih, razmislite da li mogu da vam ugroze posao ili neki drugi aspekt u životu.

Pogledajte neke od odevnih kombinacija Nika Vustera OVDE.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *