Klasični stil Hjua Džekmena - Men`s Health

Klasični stil Hjua Džekmena

Australijski glumac nije samo Vulverin. On je i suprug, otac, svetska zvezda, vlasnik psa, muškarac odan treninzima… I za svaku od svojih brojnih uloga uvek je prikladno obučen.

Njegove najnovije fotografije nastale su pri povratku s vežbanja, kada su ga paparaci zatekli u sportskoj opremi – patikama, duksu, šortsu, majici i muškim sportskim helankama. Na njima Džekmen izgleda baš kao i na svakoj drugoj svojoj fotografiji: opušteno i samopouzdano.

Ovaj glumac zrači samouverenošću koju duguje svom talentu i uspehu, ali u velikoj meri i svojoj formi i stilu. Iako je pomalo odan klasici i ne pravi previše smele modne izlete, Džekmenu se ne može osporiti da je uvek odlično obučen i, što je najvažnije, adekvatno prilici.

Za izuzetno formalno veče dodela nagrada uvek pripremi klasično odelo koje mu stoji kao saliveno i ističe gornji deo tela, a razlike od prilike do prilike se, uglavnom, odnose na boju košulje. Kada je među zvanicama nekog manje svečanog, ali ozbiljnog društvenog događaja, Hju Džekmen je ponovo jednostavan i elegantan u dobro krojenom kaputu s kratkim šalom i crnim pantalonama. Za šetnju s porodicom rezervisane su farmerke i neupadljiva jakna, s eventualno ponekim upečatljivim detaljem – poput šešira, dok su šetanje psa, vožnja trotineta i treninzi prilike za sportsku garderobu koja, takođe, ne deluje nasumično odabrano, već kao izbor muškarca kojem je stil veoma važan.

Upravo zbog svoje umerenosti i neopterećenosti detaljima, Hju Džekmen važi za jednog od najbolje odevenih muškaraca današnjice. A njegov recept je jasan: što manje boja, što jednostavniji kroj, što klasičniji stil i što ležerniji stav.

Galeriju sa Džekmenovim odevnim kombinacijama možete pogledati OVDE.

Pročitajte i  Novi modni trendovi
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *