Slojevito oblačenje za zimu - Men`s Health

Slojevito oblačenje za zimu

Na ovaj naćin će vam biti podjednako toplo, a izgledaćete trendi.

Majkl Bastijan, američki dizajner čiji su modni saveti među najprihvaćenijima u svetu muške mode, za tekuću sezonu muškarcima preporučuje – slojeve!

“Ja bih se, lično, radije obukao slojevito, nego što bih se odlučio za jedan težak kaput ili jaknu”, otkriva on.

„Kada živite u gradu u kojem neprestano ste neprestano aktivni – izlazite iz zatvorenih prostorija, ulazite u njih, čini se da je bolje imati više slojeva odeće i preko nje sportsku jaknicu od tvida“, smatra Bastijan.

STIL
On za zimske dane svim muškarcima savetuje da se odluče za jaknu s „pepito“ dezenom ili klasičnim štof-šarama, jer će to omogućiti lakše kombinovanje s različitim stilovima i bojama.

Što se tiče slojeva koje ćete nositi ispod jakne, Majkl Bastijan savetuje da se opredelite za neku jednostavnu košulju, preko koje ćete obući džemper od kašmira. Kada je reč o okovratniku džempera – okrugli ili V-izrez, ove sezone je svejedno!

UDOBNOST
Takođe, Bastijan podseća da, ukoliko primetite da otežano podižete ruku i da vam odeća smeta, imate previše slojeva. Udobnost, ipak, mora biti na prvom mestu.

„Uz to, pripazite da komadi odeće za koje ste se odlučiline budu isuviše vrećasti. Kada se takvi slojevi poređaju jedan preko drugog, možete dobiti prilično nemaran izgled“, završio je on.

Pročitajte i  VRHUNSKA ITALIJANSKA OBUĆA KOJU SVAKI MUŠKARAC ŽELI DA IMA: Sada na velikom sniženju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *