Džeremi Haket predlaže 9 modnih saveta - Men`s Health

Džeremi Haket predlaže 9 modnih saveta

TEGET JAKNA
Investirajte u teget jaknu, jer je to najkorisnija stvar koju svaki čovek može imati u svom garderoberu.

MANŽETNE
Nosite samo košulje sa duplim manžetnama. U obrnutom slučaju, one su samo nepotrebni ukras, a njihova svrha je ipak najvažnija.

SAT
Vaš sat bi trebao da se slaže sa svim detaljima. Proverite da li se metalni delovi slažu, zlatno sa zlatnim, srebrno sa srebrnim. To je tako jednostavno ali to većina ljudi ne uradi.

ČARAPE
Ispod odela uvek nosite dugačke čarape. Nije baš atraktivno da vaše dlakave podkolenice sevaju kada sednete i pantalone se podignu prema gore. Italijani nose čarape do kolena, ali mi nemamo tu naviku.

CIPELE
Uvek kupite dobre cipele. Muškarci su poznati po tome da će da kupe skupo odelo, a jeftine cipele i tako unište celu stvar. Ono što je bitno je kvalitet kože i oblik koji vam odgovara.

NAKIT
Budite oprezni sa aksesoarima.”Pre nego što izađete iz kuće, pogledajte se u ogledalo i uklonite jedan dodatak”, čuvena je rečenica Koko Šanel, i uvek se nje prisetite.

BIRANJE ODEĆE
Čovek treba da izgleda kao da je svoju odeću birao sa velikom pažnjom. Verujte, drugi će da primete koliko ste vremena proveli u odabiru svoje odevne kombinacije.

JEDINSTVENOST
Personalizujte svoj stil, bez obzira da li je to kroz mali monogram ili bedž koji će najbolje prikazati vašu ličnost. To vam pomaže da se izolujete iz mase sličnih ljudi.

MEŠAJTE PROIZVOĐAČE
Nikada se ne oblačite od glave do pete u etiketu jednog proizvođača. Zaboga, pa niste njihovo zaštitno lice.

Pročitajte i  Rock star moda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *