Dolce&Gabbana: 10 saveta stila - Men`s Health

Dolce&Gabbana: 10 saveta stila

NEMA VIŠE POCEPANIH FARMERICA
Nosite odeću koja odgovara vašim godinama. Koristili smo pocepane farmerke godinama, ali sada kada smo odrasli naš stil se menja. Mi sada nosimo džempere od kašmira, jakne sa duplim zakopčavanjem i cipele na pertlanje. Nema više pocepanih farmerica.

ISPROBAJTE
Probajte pre nego što nešto kupite. Nije nužno da će vam svaki artikal stajati dobro i odgovarati vam. Kroj, proporcija i specifični detalji čine stvari pogodnim ili npogodnim za vaš oblik tela.

DODACI
Previše dodataka otežava pogled. Bolje da ima manje, ali sa velikom pažnjom odabranih.

MEŠANJE STILOVA
U redu je da se mešaju različiti stilovi, ali je bolje da se izbegne prenatrpan izgled. Ne preterujte, izgledaćete neprirodno.

UDOBNOST
Naš klasičan kroj je slim – fit, ali je važno da se osećate opušteno u onome što nosite. Ako se osećate nelagodno u tome, to će se primetiti.

FRIZER
Posetite odgovarajućeg frizera često, ne samo jednom u šest nedelja, poput većine muškaraca. Držite se jednog te istog, upoznajte se i razvijte prijateljstvo, tako će vam uvek pomoći da izaberete frizuru koja vam odgovara, ako odstupate od one ustaljene.

NEGA LICA
Što ste stariji, više treba da brinete o svom telu i koži. Pronađite proizvode koji odgovaraju vašem licu i koristite ih. Nemojte da odustanete u određenom uzrastu, koristite ih uvek.

PRAVILA
Nema pravila u modi, ali imajte na umu da imamo urođenu ljubav prema lepim stvarima i dobro napravljenoj odeći i nećete pogrešiti.

BELA KOŠULJA
Ne možete pogrešiti ako belu košulju koja vam savršeno stoji i u zavisnosti od prilike, crno odelo sa prslukom i kravatom i uske farmerke. To je potpis Dolče i Gabana stila.

ŠTA ILI KAKO?
Naš moto je ’’Veoma seksi’’. Šta to znači? To je stav, držanje, samopouzdanje, što znači da nije bitno šta nosite, nego način na koji nosite.

Pročitajte i  Šta kombinovati uz sivo odelo?

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *