Kako da se idealno obučete za kancelariju? - Men`s Health

Kako da se idealno obučete za kancelariju?

ODABERITE KRAGNU KAKVA VAM ODGOVARA
Ako imate okruglo lice, opredelite se za košulje sa zašiljenim kragnama. Pomoću njih napravićete iluziju više definisane vilice. Dok oni koji imaju posebno usko lice treba da nose zaobljene, nežne kragne jer će vam one pomoći da ublažite oštre uglove i učini vaše lice da izgleda punije.

KRAVATA
‘’Schoolboy’’ čvor je podrazumevani način na koji se vezuje kravata. Neka debljina kravate bude standardna, uz jednostavno odelo.

IZBOR KOŠULJE
Uvek razmotrite priliku kada birate boju, dezen I teksturu košulje. Sačuvajte tvrđe tkanine I smele dezene za retke situacije, a za salu za sastanke obično nisite košulje na fine, sitne pruge.

ČVOR KRAVATE
Čvor kravate treba uvek da prekriva deo kragne ispod njega.Da biste to postigli sedate ravno I stavite kažiprst između okovratnika I Adamove jabučice, tako ga olabavite I lako ga podesite.

DUŽINA KRAVATE
Vrh kravete treba da dodiruje tvoj pojas. Ali vodite računa da ne dolazi do pola torza jer ćete tako izgledati kao školarac i da ne bude ispod pojasa jer će tako izgledati kao strelica uperena na vaše prepone.

Pročitajte i  Pet načina da bolje spavate
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *