Kako da izgledate bolje u odelu - Men`s Health

Kako da izgledate bolje u odelu

Nemoguće je “porasti” sedam centimetara ili za desetak minuta izgubiti pet kilograma. Ne možete ni ekspresno proširiti ramena – ali možete stvoriti iluziju tih telesnih “nadgradnji”, a i više od toga. Tomi Farner, stručnjak za mušku modu iz onlajn šoping kompanije Piperlime, otkriva tajne stila koje vam mogu pomoći da preko noći promenite svoj lični opis i izgledate kao milion dolara.

RAŠIRITE USKA RAMENA
Ako ste 100,000 potisaka daleko od željene širine ramena, stilisti savetuju da nosite sakoe sa naglašenim ramenima, koji daju snažniji i “oštriji” oblik.

DODAJTE SEBI NEKOLIKO CENTIMETARA
Mislili smo na visinu, naravno. A evo kako to da uradite: poenta je da stvorite pravu liniju od ramena do vrhova nožnih prstiju. Lako rešenje za to je monohromaska odevna kombinacija, ali uspravne “gangsterske” pruge su daleko zabavnija opcija ako želite da delujete vižjasto i vitko.

VIZUELNO PRODUŽITE STOPALA
Može delovati kontradiktorno, ali cipele oblog vrha će vizuelno izdužiti stopala. I za razliku od cipela sa zašiljenim vrhom ne deluju kao opanci.

PRODUŽITE NOGE
To ne mora da uključuje drastičnu kinesku metodu lomljenja kosti. Biće dovoljno da vešto izbalansirate proporcije garderobe koju nosite. Široke nogavice na pantalonama od odela učiniće da izgledate kao da nosite ćaletove stare pantalone. Još jedan vizuelni trik je da uklopite nijansu čarapa sa bojom odela. To će vas izdužiti za još nekoliko centimetara.

Pročitajte i  7 trikova da odeća duže traje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *