10 modnih grešaka koje žene preziru kod muškaraca - Men`s Health

10 modnih grešaka koje žene preziru kod muškaraca

Vidite momci, one mogu potpuno odaljite devojke od nas.  Evo nekih stvari koje niste primetili da radite pogrešno, ili možda jeste ali niste shvatili težinu te greške.

ČARAPE KOJE NE ODGOVARAJU ODEĆI KOJU NOSITE
Čarape su mnogo važnije nego što čovek može da pomisli. Zamislite da ste na putu do kancelarije, obučeni u najfinije odelo i kožne crne cipele, a pod njih krijete par belih, sportskih čarapa. Vaše čisto bele čarape se kombinuju sjajno sa košuljom boje lavande, zar ne? Hajde momci, menjajte to.

RAZLIČITE ČARAPE
Jedna čarapa crna sa zelenom trakom, a druga crna sa plavom trakom. Ponekad je čak jedna bela, a jedna crna. Mislite da to niko ne primećuje, ali iznenadili biste se koliko često vaše čarape pokažete u toku dana. Dok sedite ili prekrstite noge vaše pantalone se povuku gore i… Jedna Nike, a jedna Adidas čarapa se otkriju i ljudi primete. Sve ovo pokazuje samo vašu lenjost.

VAŠE MODNE IDEJE
Izvinjavamo se, ali vaša golf košulja obučena na elegantne pantalone i na sve to stavljen kožni kaiš, nikako ne idu u kombinaciji. Umesto toga obucite elegantniju košulju ili opuštenije pantalone.

ČARAPE I SANDALE
Ne postoji opis za ovu kombinaciju. Čarape i sandale su standardni greh mnogih muškaraca. Svaka žena će se odmah okrenuti od ovih tipova.

KRATKA KRAVATA
Ne možete da zamislite koliko kratka kravata može da odbije. Ako ona ne dostigne do kaiša, budite spremni na to da ćete biti ismejani na žurci. Ili je vežite ispravno, ili je nemojte koristiti.

NEODGOVARAJUĆE ODELO
Razumem da su komplet odela veoma skupa, ali verujem da bi svaki muškarac trebao da ima bar jedno. Ako vidim čoveka u odelu, koje se može primetiti da nije njegove veličine, pomislila bih: Ili je odelo pozajmio od nekog, ili je totalni idiot.

NE OBNAVLJATE GARDEROBU
Ako nosite istu odeću iz godine u godinu, to predstavlja veliku grešku. Znamo da odeća zahteva dosta novca, ali ako vaši prijatelji vaše košulje znaju napamet i mogu da predvide kada ćete šta da obučete, imate problem. Kupovinom par stavki svakom meseca, moći ćete da proširite svoj garderober, a i nećete morati velike količine novca da izdvajate odjednom.

NE NOSITE KAIŠ
Ukoliko ne volite da nosite kaiš, moraćete da navlačite pantalone po ceo dan. Da li vam se to dopada? Nama ne!

POTKOŠULJE
Zna se kada se one nose, a kada ne. Nemojte da nosite potkosulju ispod  bele košulje. I nemojte da nosite potkošulju ispod majica sa V izrezom. To je ono što žene može odbiti odmah jer ćete izgledati kao nemarna osoba.

IZGUŽVANA ODEĆA
Ovo je gore od najgoreg. Očigledno je da živiš sam u kući jer te žena sigurno ne bi pustila ovakvog iz kuće. Momci mrze peglu, i to je očigledno, ali ni jedna žena neće pogledati momka koji nosi izgužvano odelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *