Stvarno dobar stil - Men`s Health

Stvarno dobar stil

BUNTOVNO ELEGANTAN

Mihailo kaže: “Na prvi pogled nisam bio oduševljen izborom. Nikada ne nosim leptir mašne, previše su mi formalne. Kada su mi dali ovu pomislio sam da više pristaje mom dedi od osamdeset godina nego meni, pogotovo uz denim košulju i sako. Ali, čim sam sve na sebe obukao, momentalno sam promenio mišljenje. Nikada do sada nisam ni pokušao da isprobam tu kombinaciju. Ovaj autfit  ne bi bio moj izbor za odlazak u kafanu sa ortacima, ali je definitivno autfit koji bi privukao pažnju devojkama koje prate modu.”
Ana kaže: “Prvo što mi je zapalo za oko je miks simbola različitih stilovaod džentlmenske leptir mašne do buntovničke kožne narukvice. Skockana na pravi način, ovakva mix-and-match kombinacija obećava muškarca sa samopouzdanjem koji zna šta radi.”

OSNOVNI KOMADI

Mihailo kaže: “Ako bih želeo da se obučem opušteno i neobavezno, ovo bi mi bio prvi izbor. Majica dugih rukava sa par otkopčanih dugmića i mekanim duksom koji se nosi preko stvaraju osećaj kao da si u najudobnijim stvarima koje nosiš kod kuće. Skroz prijemčiv izgled za svaku priliku, a i kolorit je potpuni pogodak. Nisam baš lud za ogrlicama, ali priznajem da ova dobro ide na sve. Ovo je idealna kombinacija za odlazak na kafu ili u bioskop sa devojkom.”
Ana kaže: “Sve češće mi se vrzma po glavi tvrdnja da je najjednostavnije rešenje uvek i najbolje rešenje. Ko želi neformalan za dan, neće pogrešiti ako se zadrži na jednoj boji i sličnim materijalijma. Ogrlica vešto razbija potencijalnu jednoličnost izgleda.”

KAPUT  “ĐUBREATARAC” U NEOČEKIVANOM IZDANJU

Mihailo kaže: “Protivnik sam bilo kakvih aplikacija na majicama pogotovo vidno ispisanih brendova, tako da je lagana prugasta majica uz džins nepogrešiva kombinacija. Kaput je, ipak, taj koji ostavlja utisak: njegove intenzivne, a opet basic boje popravljaju raspoloženje u hladnim depresivnim danima u kojima su svi obučeni tmurno i beživotno. Odlazak do bara sa društvom na kuvano vino ili rakiju je idealna prigoda za ovaj autfit.”
Ana kaže: “Pravo je osveženje videti kombinaciju koja balansira između „bašmebriga“ stila i smelih fashion detalja. Ne treba se plašiti jarko crvene, ali je ipak treba umereno dozirati i to sa mirnim bojama.”

Pročitajte i  Proleće/leto 2016: 6 načina da zablistate u belim odevnim komadima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *