Ležerna elegancija Majkla Fazbendera - Men`s Health

Ležerna elegancija Majkla Fazbendera

Uz njegovu skromnost i talenat, ono što žene smatraju naročito privlačnim su njegovi šarm i stil, kao i to što uvek izgleda doterano. Njega ćete retko videti neprikladno odevenog, a najizrazitija crta njegovog modnog ukusa je elegancija koju Fazbender nosi s lakoćom.

Tako je on čak i na paparaco fotografijama često obučen kao za holivudsku premijeru filma čija je glavna zvezda, a ujedno opušteno i ne previše ozbiljno.

Na jednoj od nedavno nastalih fotografija možemo videti Fazbendera kako izlazi iz njujorškog hotela „Tribeka“, kada je bio obučen nešto poslovnije i elegantnije bez nekog naročitog razloga, samo zahvaljujući svog dobrom modnom ukusu. Obukao je jednostavne tamne farmerke i svetloplavu košulju preko koje je nosio komotniji zakopčani crni džemper. Što se tiče obuće, njegov izbor su ovog puta bile crne cipele, a preko ruke je prebacio elegantniju crnu kožnu jaknu.

Sve što je Majkl tog dana imao na sebi bilo je neupadljivo i jednostavno, a iskombinovano tako da može proći kao odevna kombinacija za poslovni sastanak, ručak s prijateljima ili izlazak s partnerkom.

Inače, on često bira kapute, crne džempere i košulje različitog kroja, a uvek uspeva da postigne naizgled nedostižnu kombinaciju – spoj leženog stila i elegancije.

Još neke Fazbenderove uspešne modne kombinacije možete pogledati OVDE.

Pročitajte i  Kožna jakna daje na muškosti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *